G4Media.ro

Oficiosul guvernamental maghiar jubilează după ce părinții din Satu Mare s-au scandalizat…

Oficiosul guvernamental maghiar jubilează după ce părinții din Satu Mare s-au scandalizat pe motiv de curcubeu: ”România susține familia tradițională”

Magyar Nemzet, oficiosul guvernului maghiar, titrează cu satisfacție că ”România susține familia tradițională”, bazându-se pe două evenimente-cheie: votul europarlamentarilor români pe tema parteneriatului între persoanele de același sex, precum și scandalul unor părinți din Satu Mare, nemulțumiți că un manual școlar acea un curcubeu. ”Propagandă latentă LGBT+”, o califică ziarul maghiar. Europarlamentarul Ben Oni Ardelean (PNL) este unul dintre europarlamentarii citați în articol.

Ce scrie Magyar Nemzet:

”Poziţia Parlamentului European (PE), adoptată marţi, în care este criticat şi Bucureştiul, stabileşte că trebuie să fie recunoscute căsătoriile şi parteneriatele de viaţă dintre cei de acelaşi sex. Ben Oni Ardelean, europarlamentar al PNL aflat la guvernare, a scris pe facebook că în România noţiunea de familie este determinată cât se poate de clar. „Nu vom renunţa la principiile şi regulile noastre, la morala creştină, indiferent de numărul celor care luptă împotriva acestei poziţii şi nici de numărul hotărârilor adoptate. Aşa cum oamenii buni şi credinţa în Dumnezeu au învins vechiul comunism, aşa şi neocomunismul care se prezintă îmbrăcat în culorile curcubeului şi ale neomarxismului va avea aceeaşi soartă” – menţiona politicianul PNL.

În opinia sociologului şi politologului român Vladimir Ionaş este obositor, plictisitor şi enervant ca în PE să se discute din săptămână în săptămână despre nişte teme inexistente, în timp ce Europa are şi ea problemele sale reale.

Într-o emisiune difuzată la Digi24 din Bucureşti purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a atras atenţia asupra faptului că statele membre UE beneficiază de libertate legislativă totală în privinţa drepturilor familiei şi a instituţiei căsătoriei. „Căsătoria poate fi încheiată doar între un bărbat şi o femeie”- a conchis purtătorul de cuvânt. Bănescu a adăugat că poziţia firească a bisericilor creştine şi ale celorlalte religii din România se bazează pe morala universală care constituie fundamentul tuturor societăţilor sănătoase din trecut, prezent şi viitor.

Între timp, indignarea părinţilor dintr-o şcoală din Satu Mare a fost provocată de un diriginte care a împărţit elevilor flyere pe care au apărut deasupra a doi bărbaţi şi culorile curcubeului, deci era sugerată o propagandă latentă LGBT+. Conform relatării portalului de ştiri Presasm.ro profesoara în cauză a clarificat în cele dn urmă că flyerul nu a avut vreo legătură cu LGBT+. Părinţii consideră că în şcoală este nevoie de mesaje clare pentru a împiedica o interpretare multiplă. După cum au declarat părinţii portalului menţionat, „copiii noştri trebuie să crească cu valorile creştine şi în familii tradiţionale”.

Traducerea Rador: Imola Stănescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. „copiii noştri trebuie să crească cu valorile creştine şi în familii tradiţionale”
  Adica: sa injure, sa arunce gunoaie pe unde apuca, sa-si bata femeia, sa se „descurce” cum poate, etc.

  • Traditional
   Si nu in biblie scrie, pe afara se vede
   plm de tara interzicem si curcubeu’ acu

  • Confunzi „familia traditionala” a etniei tale, care trimite copiii la cersit si furat din momentul in care stiu sa umble pe doua picioare, cu familia traditionala care a inventat si construit tot ce vezi in jurul tau.

  • Nu omule:ci trebuie să înțeleagă că mămica nu este Grigore și tăticul Alexandru, ci mămica este femeie și tăticul bărbat

 2. Nu vad ce e gresit in relatarea celor de la Magyar Nemzet. Sau articolul sugereaza ca daca “oficiosul” in cauza ne lauda pentru ca suntem normali, noi ar trebui sa fim anormali? Abordarea aceasta reprezinta unul din putinele puncte comune pe care pe avem noi ca si tara in raport cu Ungaria si mi se pare o chestie de bun simt.

 3. De cand educatia copilului este in apanajul satului globalist stangist?

 4. Am văzut ca tema curcubeului apare pe jucării, se încearcă inocularea în subconștientul copiilor a temei LGbt.

 5. Cetateni, Fratilor!
  Nu are rost sa ne tot opunem tendintei spre LGBTizarea spatiului euro-atlantic. Asta nu o vom putea opri. Sunt prea puternici.
  Sa obtinem insa minimul posibil: cand vorbim de educatia sexuala in scoala, sa cerem precizarea expresa in lege ca este INTERZISA PROIPAGANDA LGBT in scoala, ca cei care vor preda aceste lectii sa fie oameni ca noi, nu LBGT. Daca obtinem asta, e bine.

 6. Ăștia cu curcubeul lor cu tot sa se ducă de unde au venit
  ….Adevăratul curcubeu a fost un legământ lăsat de Dumnezeu ca nu va mai lovi niciodată pământul cu un potop de ape .
  Susțin valorile crestine cu orice preț și doresc ca Bunul Dumnezeu sa aibă mila de tara noastră, pentru care înaintașii noștri au plătit cu viata.🙏

 7. Adevarul e…ca in dragoste nu conteaza sexul…😍😂🌈

 8. România ,mor oameni de frig foame și de scumpirile la curent gaze benzină etc ,noi nu mai putem de curcubeu oare nu nișe distrage atenția de la astea
  Părerea mea și ăștia de la elgbti sunt oameni ca noi care cred în Dumnezeu și asa cum toți oameni au dreptul de as cere dreptul tot asa și ei au dreptul, asa cum nu descriminezi omul după nație tot asa nu ai dreptul sa descriminezi nici pe cei ce au opinie diferite la sex .
  Cred ca vreo 15 % dintre preoți ortodocși fac sex cu bărbați și cato.ici poate 20% .