G4Media.ro

Oficial: Un pilot TAROM a fost infectat cu coronavirus

Oficial: Un pilot TAROM a fost infectat cu coronavirus

Un pilot TAROM a fost depistat pozitiv cu noul virus, SARS-CoV-2. Informația a fost confirmată, pentru G4Media, de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Potrivit acestuia, pilotul este asimptomatic.

Sursele G4Media.ro spun că pilotul se afla în autoizolare la domiciliu de la finalul săptămânii trecute, însă înainte intrase în contact cu mai mulți colegi.

În prezent alți 8 angajați ai TAROM se află în autoizolare la domiciliu.

Context. Încă 29 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost depistate în România, astfel că bilanțul total a ajuns la 246. Miercuri dimineață erau 3.441 persoane în carantină instituționalizată, iar alte 23.679 persoane erau în izolare la domiciliu.

Grupul de comunicare strategică a mai precizat că cele 29 de cazuri noi sunt distribuite astfel: 12 Bucureşti, 7 Iaşi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava.

Vârstele celor infectați sunt între 1 și 72 de ani.

Sunt atât contacti ai cazurilor pozitive existente, cât și persoane care au călătorit în zone afectate ca de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie.

Foto: Tarom

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Considerati fluierat 🙂

  2. Deși într-un fel îmi pare rău pentru el că nu are nici o vină, nu pot să zic decât că foarte bine că a pățit-o. Hai să zburăm în continuare ca nu cumva prețioasele companii aeriene să piardă bani. Și așa noua ne refuză cererile de anulare a biletelor și nu-i obligă nimeni să-ți restituie banii plătiți. Situația era deja extrem de gravă în Spania, dar avioanele se plimbau în continuare. La câți morți ar trebui să se ajungă pentru oprirea traficului aerian sau închiderea granițelor cum au făcut toate țările din jur?

    • Poate chiar e nevoie sa mai si zboare avioane!
      Bine ca te arde grija ca nu pierd companiile bani cat ti-ar placea tie, ca sa te simti bine!

  3. Romani incostienti, pe care v-a apucat plimbatul tocmai acum ! Infestați, medicii, piloții, șoferii, vânzătorii și apoi suflați a pagubă!

  4. Companiile astea de stat falimentare ar trebui desființate, doar vaci de muls bani sunt