G4Media.ro

Oficial ucrainean: Ocupanții le interzic profesorilor să părăsească orașul Mariupol / Redeschiderea…

Sursa foto: Andrey BORODULIN / AFP

Oficial ucrainean: Ocupanții le interzic profesorilor să părăsească orașul Mariupol / Redeschiderea majorității școlilor, liceelor și a două universități a eșuat din cauza lipsei de cadre didactice

Regimul de ieșire din orașul Mariupol a fost din nou înăsprit. Consilierul primarului Petro Andriușcenko a explicat că de data aceasta restricțiile au fost impuse cadrelor didactice, transmite agenția de presă ucrainană Unian, citată de Rador.

Potrivit acestuia, ca urmare a faptului că redeschiderea majorității școlilor, liceelor și a două universități a eșuat din cauza lipsei de cadre didactice, profesorilor li s-a interzis, din nou, să părăsească Mariupolul. Ocupanții recurg la agresiuni fizice pentru a obliga profesorii să coopereze cu ei.

„Crește numărul cazurilor în care profesorii sunt agresați pentru a fi convinși să meargă la muncă. Sunt vizitați la domiciliu de patrule separate și li se explică necesitatea cooperării. Toate discuțiile au loc cu asistența și sprijinul colaboraționiștilor” – a declarat Andriușcenko.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter