G4Media.ro

OFICIAL Rezultate parțiale ale licitației pentru manuale: au fost admise 104 proiecte…

OFICIAL Rezultate parțiale ale licitației pentru manuale: au fost admise 104 proiecte de manuale și respinse 72. Urmează evaluarea financiară

Rezultate parțiale ale licitației de manuale de clasa a VII-a, precum și de clasele I – VI la materiile rămase descoperite de anii trecuți, au fost anunțate astăzi de Ministerul Educației. Concret, rezultatele evaluării științifice a proiectelor de manuale școlare depuse la licitație le-au fost comunicate firmelor care au luat parte la licitație, a anunțat Ministerul, confirmând informațiile publicate de Edupedu.ro. În total, au fost admise 104 proiecte de manuale școlare și respinse 72. Proiectele admise trec în etapa de evaluare financiară.

  • Potrivit surselor Edupedu.ro, jumătate dintre proiectele de manuale școlare depuse de Editura didactică și pedagogică la licitația deschisă de Minister au fost respinse, la evaluarea de calitate și de conformitate. Editura statului – care anul trecut a editat manualele de clasa a VI-a și de clasele I și a II-a în cadrul unui contract atribuit direct de Ministerul Educației, în valoare de 24 milioane lei și secretizat – ar fi participat anul acesta la licitație cu 37 de proiecte de manuale, spun sursele noastre.

Contactat de Edupedu.ro, Marian Șuță, directorul general al Centrului Național de Evaluare și Examinare (CNEE), a declarat că 176 de proiecte de manuale au fost evaluate la această licitație, dintre care 104 au trecut de etapa evaluării de calitate (au obținut cel puțin 95 de puncte din 100).

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.