G4Media.ro

OFICIAL Programele pentru Evaluarea Națională la clasa a VIII-a 2023 au fost…

Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com

OFICIAL Programele pentru Evaluarea Națională la clasa a VIII-a 2023 au fost publicate. Au revenit conținuturile de dinainte de pandemie, anunță ministrul Cîmpeanu

Programele pentru Evaluarea Națională 2023 au fost anunțate, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Descarcă mai jos documentele pentru Limba română, Matematică și Limba Maternă.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat astăzi revenirea la programele care erau înainte să vină pandemia: „Având în vedere că în anul școlar 2021-2022 nu au fost perioade de întrerupere a școlii, în ipoteza în care nici în anul școlar 2022-2023 nu vor exista întreruperi, s-a decis, în acord cu partenerii de dialog social, revenirea la programele de examen în vigoare înainte de debutul pandemiei, atât pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru examenul național de bacalaureat”.

Elevii de clasa a VIII-a încheie cursurile pe 9 iunie, potrivit calendarului obținut pe surse de EduPedu.ro. Înscrierea candidaților ar urma să se facă automat de către secretariatele școlilor în perioada 6 – 9 iunie.

Documentele și citește articolul integral – pe EduPedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ministru mincinos, nu isi respecta propriile promisiuni, se considera stapan peste destinele copiilor acestei tari!
    Cum a putut sa afirme initial ca se vor pastra continuturile care au fost cerute acest an? Copii care intra acum in clasa a opta au fost si ei afectati de pandemie si de scoala online!
    Ministrul se comporta ca un despot, iar copii sunt cei care vor suferi!