G4Media.ro

OFICIAL Medicul militar Constantin Vlase, manager interimar la Spitalul Județean Sibiu

OFICIAL Medicul militar Constantin Vlase, manager interimar la Spitalul Județean Sibiu

Medicul militar Constantin Vlase a fost numit manager interimar la Spitalul Județean Sibiu, a anunțat, vineri, la Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan.

„Măsurile luate produc un disconfort oamenilor. Vreau ca semenii noștri să simtă constant că suntem lângă ei: și cu efort maxim, total, și cu măsuri care produc rezultate. Vreau să vadă că nu doar unii fac sacrificii. Ci că solidaritatea e maximă.
Ca atare: la nivel instituțional, am stabilit încă de vinerea trecută, împreună cu domnul ministru general Ciucă, să aducem conducere militară și la DSP și la Spitalul Județean dacă urma să primim demisia managerului”, a precizat Turcan.

Raluca Turcan a amintit că la DSP a fost numit colonelul doctor Daniel Chelcea, directorul medical al Spitalului Miliar Sibiu.

„La Spitalul Județean, în urma demisiei managerului, MS și MApN au propus Consiliului Județean Sibiu o echipă de conducere, care a avut rezultate foarte bune în unitățile sanitare unde a mai fost detașată pentru gestionarea situației.
Astfel, astăzi instalăm în funcții pe: domnul lt.col. Constantin Marinel Vlase ca manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Domnul lt.col. este medic primar, directorul medical al Spitalului Militar din Galați și a participat la două misiuni în Afganistan. Doamna dr. Bianca Ramona Andoni, specialist epidemiolog la Spitalul Militar de Urgență din Focșani, domnul lt.col. Ioan Cătălin Ciopei, șeful biroului de planificare logistică al Spitalului Militar din Sibiu, specialist in achiziții. Sibienii trebuie să știe că la Spitalul Județean pacienții sunt singura prioritate. Nu șefiile mărunte și orgoliile. Că la DSP se găsesc soluții, nu scuze. Că Poliția, Jandarmeria, Poliția Locală sunt în stradă pentru oameni, nu împotriva lor! Că în instituțiile statului se lucrează non stop, că virusul nu infectează între 8 și 16”, a precizat Turcan.

Citește și

Directoarea demisionară a Spitalului Judeţean din Sibiu susţine că a renunţat la funcţie în urma presiunilor

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cei din morgi deja se bucura de noua investire! Nu exista tratament oficial pentru COVID, si voi faceti investiri irelevante, in loc sa faceti carantina.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.