G4Media.ro

Oficial: Dăncilă i-a concediat pe consilierul Remus Borza și pe secretarul de…

Oficial: Dăncilă i-a concediat pe consilierul Remus Borza și pe secretarul de stat care se ocupa de înzestrarea Armatei

Decizia prin care premierul Viorica Dăncilă l-a concediat pe consilierul Remus Borza a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Reamintim că G4Media.ro a scris încă de sâmbătă despre demiterea lui Borza, citând surse guvernamentale. Borza a fost demis din funcția de consilier onorific în urma declarațiilor  referitoare la necesitatea reducerii costurilor în sectorul public.

Mai mulți lideri PSD și-au exprimat nemulțumirea după ce Remus Borza, proaspăt numit în funcția de consiler al premierului Dăncilă, a declarat că trebuie reduse costurile în sectorul public și că sunt ”prea multe instituţii hipergonflabile, hiper-remunerate”.

Declarația care a stârnit nemulțumirea liderilor: „Eu pentru asta m-am alăturat acestui efort al Executivului şi al partidului aflat la guvernare. Tocmai încerc să optimizez: sunt prea multe instituţii hipergonflabile, hiper-remunerate, ar trebui şi aici remunerarea să ţină cont de eficienţă şi de competenţă, ar trebui să mai reducem costurile în sectorul publicşi să încurajăm mai mult şi să finanţăm investiţiile. Investiţiile sunt cele care dau sustenabilitate creşterii economice. De asemenea, Guvernul trebuie să manifeste deschidere spre dialog şi conlucrare cu toate mediile economice – cu mediul bancar, cu mediul antreprenorial, trebuie să susţină capitalul românesc, clasa antreprenorială românească, să fie partener al tuturor. Nu avem duşmani, nu avem inamici, cu toţii trebuie să conlucrăm spre binele comun„, a punctat Borza.

Tot luni a fost publicată în Monitorul Oficial decizia de eliberare din funcție a secretarului de stat Andrei Ignat din Ministerul Apărării Naționale. Ignat a fost șeful Departamentului pentru armamente, adică instituția care gestionează marile contracte de înzestrare a forțelor armate.

Foto: Remus Borza (Contul personal de Facebook)

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. aha, deci urmeaza un mare tun PSDist, urmeaza un jaf colosal din fondurile pentru inzestrarea armatei si o spaga imensa pentru PSDistii din varful maldarului de balegar care e PSD

    atentia „doamna” Dancila! justitia inca functioneaza!

  2. Doar nu credeati ca unul care declara ca aparatul de stat e supradimensionat o sa ramana la guvern.
    Acolo raman doar baietii care se pricep la aranjat contracte si angajat beizadele cretine, neveste impertinente si amante focoase!

  3. cum sa dai afara clientela de partid. pai ei sunt acolo sa suga cea mai mare parte din resurse. cota parte la partid.

  4. Așa îi trebuie, nu a înțeles că PSD e o adunătură de interlopi cărora nu are sens să le spui de investiții, binele țării etc. Trebuie doar să rezolvi să fure mai mult și pe termen cât mai lung.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.