G4Media.ro

OFICIAL Cine sunt toate persoanele care apar în filmările prezentate de PSD…

sursa foto: Captură video\ Facebook\ Marcel Ciolacu

OFICIAL Cine sunt toate persoanele care apar în filmările prezentate de PSD ca dovezi ale presupusei fraude: un angajat al primăriei lui Tudorache, președintele Biroului Electoral, președintele secției de votare și reprezentanți USR-PLUS

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 București a prezentat astăzi într-un comunicat de presă toate datele despre persoanele ce apar căutând în sacii cu voturi în imaginile difuzate de Antena 3 și RTV și despre care liderii PSD susțin că ar fi proba unie presupuse fraudări a alegerilor.

Astfel, biroul electoral arată că cei prezentanți în imagini sunt un angajat al primăriei lui Tudorache – personal tehnic auxiliar în secția de vot, președintele Biroului Electoral și președintele secției de votare, precum și reprezentanți USR PLUS care au cerut să participe la procedură potivit art. 98 alin. 4 din Legea nr. 115/2015, cerere admisă de către președinte tocmai pentru a se asigura transparența procesului electoral.

Comunicatul integral al Biroul Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 București:

Având în vedere informațiile și imaginile apărute în spațiul public, prin care se induce ideea că membri ai Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector1 ar fi facilitat sustragerea din încăperea securizată a unor saci cu voturi, întreaga prezentare în spațiul public începând cu seara zilei de 30.09.2020 fiind denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului,vă aducem la cunoștință următoarele:

Cu titlu preliminar facem precizarea că toți membrii Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și-au desfășurat activitatea în mod continuu, începând cu data de 27.09.2020, ora 06.00 și până la data de 29.09.2020, în jurul orei 03.00. Activitatea a fost reluata la data de 29.09.2020, în jurul orei 09.30 și s-a finalizat la data de 30.09.2020, în jurul orei 01.30.

În perioada dintre 29.09.2020, ora 03.00 și 30.09.2020, ora 09.30, în care sediul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 a fost închis, acesta a fost păzit de către o persoană din cadrul Jandarmeriei. Mai mult, pentru a evita orice suspiciune, împreună cu jandarmul au stat atât membrul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 din partea PSD, cât și doi candidați din cadrul USR.

Accesul în încăperea în care sunt depozitate materialele electorale se face doar la cererea președintelui sau a locțiitorului Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, jandarmul întocmind de fiecare dată un proces-verbal de predare-primire a încăperii.

În imaginile prezentate publicului, imagini filmate în noaptea de 28/29.09.2020, apare președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 care, împreună cu președintele secției de votare, au intrat în cameră pentru a ridica sacul care conține semnăturile votanților. Alături de aceștia se aflau și reprezentanți USR-PLUS, care în conformitate cu dispozițiile art. 98 alin. 4 din Legea nr. 115/2015, au solicitat să participe la procedură, cerere admisă de către președinte tocmai pentru a se asigura transparența procesului electoral.

Activitățile desfășurate în interiorul încăperii au avut ca obiect exclusiv ridicarea unui sac care conținea lista cu semnăturile votanților, sac care a fost înmânat președintelui secției de votare. Ulterior, semnăturile de pe listele electorale au fost numărate din nou de către președintele secției de votare, sub coordonarea unui membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, pentru a verifica dacă acestea coincid cu semnăturile notate pe procesul-verbal de consemnare a rezultatelor votării, conform dispozițiilor art. 6 din hotărârea nr. 98 din 15.09.2020 a Biroului Electoral Central.

Persoana care apare în imagini căutând printre saci face parte din personalul tehnic auxiliar al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și lucrează în cadrul Primăriei Sector 1, fiind desemnată în această calitate în conformitate cu dispozițiile art. 121 alin. 22 din Legea 115 din 2015.

Facem precizarea că la secțiile de votare unde au fost constatate probleme, s-a procedat fie la renumărarea buletinelor de vot, fie la renumărarea semnăturilor alegătorilor sau a buletinelor de vot anulate, pentru a se verifica dacă datele consemnate în procesul-verbal reflectă realitatea, în conformitate cu prevederile hotărârii nr. 98 din 15.09.2020 a Biroului Electoral Central.

Persoana care apare în alt cadru al filmării, într-un colț al încăperii și așază un sac, este un membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, iar acel sac conține procesele-verbale ale unei secții de votare. Procesele-verbale de la toate secțiile de votare la care au fost probleme, în sensul că nu se reușea închiderea cheilor, au fost depozitate în acel colț, președinții secțiilor de votare fiind sunați ulterior, pentru a se prezenta la sediul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 în vederea rezolvării problemelor și validării rezultatelor secției.

Renumărarea voturilor valabil exprimate a avut loc exclusiv în interiorul acelei încăperi, în prezența președintelui secției de votare și a cel puțin unui membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1. În unele cazuri, președintele a fost însoțit de membri ai secției de votare respective. În niciun caz, saci conținând buletine de vot nu au părăsit încăperea.

Mai mult, urmare a prezentei unui număr ridicat de președinți ai secțiilor de votare, candidați și observatori în incinta Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, prin adresele din data de 29.09.2020, președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 a solicitat Jandarmeriei suplimentarea nr posturilor de paza amplasate în proximitatea sălii unde erau depozitate buletinele de vot, listele și rechizitele.

Referitor la prezenta dlui Dan Barna în incinta sediului Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, precizăm că acesta s-a prezentat în noaptea de 28/29.09.2020 pentru a solicita informații cu privire la stadiul verificării proceselor-verbale de consemnare a rezultatelor alegerilor, posibilitate pe care o avea orice persoană, întrucât în acea încăpere se afla și registratura Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1. Mai mult, persoanele ce apar în poza diseminată în spațiul public, fac parte din personalul tehnic auxiliar ce se ocupă de evidența secțiilor de votare care au fost finalizate.

sursa foto: Captură video\ Facebook\ Marcel Ciolacu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

40 comentarii

 1. Pesedistii, pesedistii apar in filmare!

  • zi de zi PSD

  • Vrăjeală,minciuni și covid

  • Uite aici cine analizeaza procesul electoral de ani de zile
   Nu le pasa.
   Vor circ! Din asta isi hranesc supusii
   http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.co?cam=0&idc=230

   site-ul oficial al PSD si responsabilii

  • Vasilescu Lia Olguţa s-a dat la fund in
   Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai 2019

  • Matrioshka mafiei securisto mafiote striga hotii,teroristii,etc …. De la javrele astea te astepti la orice inscenari https://www.mesajul.ro/a-inceput-mizeria-electorala-inscenare-cu-voluntari-usr-plus-deghizati-in-homosexuali-video1/ Ce tara securisto,mafioto,retrograda poate fi Romania asa zis europeana,cand la mai bine de 30 de ani de la „revolutie” nu se stie cine a executat tineri neinarmati pe strazi(singura tara din blocul socialist care a facut crime la caderea comunismului),cine a organizat cu adevarat mineriadele(Ilici party maybe? ….),cand tortionarii lui Ursu sunt absoviti de orice raspundere de justitia guvernarii p$d …. UE p$d,reprezentantii a tot ce i anti european si civilizat. O hidra Iliescianista,neo bolsevica si mafiota.

  • Incredibil!

   Pe ea au asigurat-o că nu funcționează camerele, reprezentanții USR au mers să schimbe buletinele și procesele verbale în favoarea ei, noaptea că hoții, după ce reprezentanții celorlalte partide au fost trimiși acasă că se încheiase procesul de numărare, iar acum are și ea o întrebare: de ce au funcționat, totuși, camerele, astfel încât să îi vadă o tara întreagă la furat? Dimineața cerea nici mai mult nici mai puțin decât ARESTAREA Gabrielei Firea și a lui Dan Tudorache, dând asigurări și că asta se vă întâmplă curând. În campanie ne spunea că nu se bazează doar pe voturi, ci și pe INSTITUȚII. Cine le da curajul să facă toate infracțiunile astea și cine îi ajuta să nu pățească nimic? Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat acum dacă PSD ar fi făcut macar un sfert din ceea ce fac acești #penaliinfunctiipublice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

  • @DORUl: Olguta a fost numita intr-o comisie sa analizeze daca se pot frauda alegerile: nu se pot decat cu concursul celor prezenti ca si delegati in sectia de votare + presedintele sectie de votare + adjunctul + operatorii de tableta.
   Tu nu observi ca nu se vorbeste deloc despre respectivii?
   Daca nu se mai duce nimeni sa supravegheze?

 2. @normal, ca la tara
  inchideti povestea asta pana nu scade PSD in sondaje de nu se mai voteaza nici ei pe ei sau ai lor

 3. Minciuni! In film se vede clar cum useristii luau din saci buletinele cu vot pentru Duamna Gabi si puneau in loc buletine false cu stampila pentru Nicusor.

  • Ai dreptate, de aici de la mine prin periscop se vede bine că pe buletinele de vot scoase din saci scrie „D-na Gălețușă”, iar pe cele introduse in saci scrie „Nic”…
   PS. Dar dacă sunt buletine cu „Nicolae Ceausescu” rămase de la cel de-al XIII-lea Congres?

 4. Va dati seama ce circ era dca era liber si taranusul de teleorman?
  Acum fiind seriosi cand ati mai vazut o asa tergiversare din partea bec?Se iesea a doua zi pe la pranz si anunta rezultatele.Am inteles ca judecator la bec este selaru un om de isprava.

  • taranusul de teleorman specia asta sper sa dispara pentru totdeuna.
   La gradina zoologica dupa grati se mai poate vedea ultimul exemplar.

 5. Hahahah!
  Deci oficial – aia care „fura” voturi sunt angajatii lui tudorache din primarie. :))))))))))))))))
  :)))))))))))))))))

 6. Fas – Antena 3!

  • Acum CNA trebuie să sancţioneze minciunile anteniste, pentru că reduc încrederea poporului în democraţie.

 7. Booon, deci s-a lămurit: domnii care au atins sacii sunt mebri ai biroului electoral, unul dintre ei angajat la primărie.

 8. Ia uite, s-a aprins BEC-ul

 9. Unde plm sunteti postaci pesedisti? Hai, bagati! Ceea ce vedem nu-i sdevarat, nu?

  • Si Tudorache ce spune la sectia speciala? Ca nu l-a lasat si pe el inauntru? El era hotul care se intorcea la locul faptei.

 10. E bună declarația asta, că altfel se isteriza lumea inutil.

  • Dacă a sărit Fifi la beregata lui Pieleanu, crezi că care vreo jenă cu BECul?
   În afară de Pandele, toți au uneltit împotriva ei.

  • De acum inainte , asta daca nu ai observat inca – totul la lumina – totul la vedere . Dar tu stii asta . Ti-am mai zis de multe ori si anul trecut tot ce se va intimpla in viitor . Toate situatiile de acest gen , toate aburerile din media, ce vor arata fel de fel de mincinoase interpretari ,vor fi rapid demontate . Tehnologia ne permite acum asta . Pina mai ieri multi inca creadeau fel si fel de baliverne ,dar acum nu se mai poate .Deja A1 si restul se fac de ris . Pierd procente la greu cei care -baga batul prin gard -in mod necinstit . In curind apar multe alte nereguli de mai peste tot . Dupa cum bine vezi , chiar daca uneori nu vrei sa observi ,presedintele ne arata mereu drumul . Sigur ,cum tu nu il agreezi , te vei impotrivi adevarului pina tirziu . Astept pina vei zice – an inteles -. La procese cum mai stai ? sau a devenit secret ? Un text scris special pt prietenul meu imaginar de pe site MARCEL.
   PS Eugen Tomac este la o intrevedere cu Orban. Ce crezi ca au discutat ? Preia de facto Tomac partidul ? O fi asta conditia ?

  • Raspunde si demonteaza toate mizeriile Latrinei 3 !

   PS. De acum toate emisiunile Latrinei pe subiectul fraudarii alegerilor, dovedita, vezi Doamne, cu filmuletul ala decupat si montat grosolan in studiourile cinematografice Buda TV vor fi exclusiv pt publicul lobotomizat al simpatizantilor lu’ dom’Profesor ! :)))

 11. Bun, multe lucruri clarificate. Dar zău, mă întreb și eu, oare așa arată toate ”arhivele” cu documentele aparținând alegerilor ? Așa, vraiște, saci aruncate buluc una peste alta, parcă intenționat ? Sunt foarte surpins. Și nu plăcut : – ((((

  • @Daddy:
   Prin octombrie 1990 justitiabilii care aveau treaba la Judecatoria Buftea (fosta Sectorul Agricol Ilfov) si ii apuca pantecareta puteau folosi pe post de hartie igienica buletine de vot stammpilate, procese verbale semnate si stampilate !

   PS. PE BUNE ! NU GLUMESC !

 12. felicitari pentru formularea:
  ‘un angajat al primăriei lui tudorache’.

  se fac angajari si pentru primaria clotildei?

 13. Alta basina fasaita, marca Antena 3! Domn profesor, ce faceti, domne, cu amatorul asta de Hadea?! Oamenii au platit banii si au primt numai basini fasaite, in loc de nuclearele promise!

 14. Bun, s-a facut lumina, usristii n-au pus mana pe saci, cum afirma gadea.
  Asteptam o amenda zdravana pt gadea, a3 si toti care au participat la manipularea asta si au mobilizat politia degeaba.

  Asteptam rezultatele anchetei cu procesele verbale in alb de la sediul primariei si cu cel care a fost prins cu teancul de procese verbale originale, plimbandu-se de la un etaj la altul.

 15. Marcele, ce are asta cu tine?

 16. Clotilde n-a fost niciodata agreata in structurile penale romanesti.

 17. Asdfg, ști cine a sesizat procuratura? BEM a făcut-o în urma acestor filme lobotomizate. BEM are dubii asupra BES1. Dacă procurorul ala a desigilat fără hotărâre semnata de toți va intra la pușcărie.

 18. Sunt curios daca A3 o sa fie sanctionata. Si nu cu amenda, ca bain are tatucul Voiculescu destui. Obligati sa afiseze mesaj zilnic ca au fost sanctionati pentru fake news. Poate asa aia de casca gura la ei zilnic isi vor pune macar un semn de intrebare.

 19. pana nu se face puscarie pentru mizerii de astea, jigodiile nu se vor opri

 20. nu m-ar mira ca toata chestia asta sa fi fost special regizata de marii regizori de la latrina cu aportul fire-sarma-rea

 21. bine, bine, de ce nimeni nu se intreaba si nu analizeaza cine este persoana care filma ceea ce media psd afirma a fi frauda alegeri sct 1…!?

 22. Fisiiala latrinei 3 si al guita tv,ragnetele psd si ale nevestei lui pandele(acum este casnica,gaina cu 4 oua/zi),toata manipularea si circoteca au un singur scop.Denigrarea guvernului,introducerea neincrederii oamenilor in procesul de votare si pregatirea aminarii parlamentarlor,de cocalarii psd.Nu va lasati influientati de aceste manipulari ordinare,oamenii buni!

 23. cat de prost sa fii cand vezi clar ce se intampla,cica aseaza un sac,nu baaa,iese cu un sac si aduce altul,si apoi ce cautau usr stii acolo?