G4Media.ro

Odesa a fost atacată de rachete rusești sâmbătă după-amiază, anunță purtătorul de…

Odesa a fost atacată de rachete rusești sâmbătă după-amiază, anunță purtătorul de cuvânt al administrației regionale

Mai multe rachete au lovit orașul portuar Odesa, din sudul Ucrainei, a declarat purtătorul de cuvânt al administrației regionale, Serhiy Bratchuk.

Loviturile au lovit orașul după ce obiective din regiunea înconjurătoare Odesa au fost lovite de patru rachete anterior, în cursul zilei, a declarat Bratchuk în declarații televizate.

El nu a oferit mai multe detalii despre noile lovituri, spunând că faptele sunt încă în curs de stabilire, transmite The Guardian.

Sursa foto; Anatolii STEPANOV / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Ghinion.

  „slava hucraina”.

  • D
   Ase
   Prepuțul tău gol un gol, în gol.

  • Te-ai scos mujicule,tu ai câștigat 2 lei,câțiva civili ucrainieni au murit. Daca ți se îndeplinește visul și vei privi mercenarii lui Putin cum îți violează nevasta și copiii probabil că rublele alea care valorează 5 euro vor compensa trauma. J.eguri putiniste….

  • După ce Ucraina finanțata și înarmată de întreaga lume civilizata va învinge Federația Sovietica,pe lângă bucuria mondială de scăpa pentru câteva zeci de ani de amenințarea sovietica,va exista și bucuria locala că analfabeții hauristi vor dispărea din peisaj cu foamea in gat. Oricum era ciudat sa vezi sute de mesaje de la niste creiere netede hauriste postate peste tot. Când îi va lovi foamea sa nu le dați doi lei de mila,lăsat-i să încerce o zi de munca,probabil ii va ucide.