G4Media.ro

O minoră, vândută de familie pentru 3.500 de euro, în Sălaj /…

Sursa foto: Pixabay

O minoră, vândută de familie pentru 3.500 de euro, în Sălaj / Fata susţine că a fost şi abuzată / Asistență Socială de la Primăria Vlădaia susține că nu ştia nimic de acest caz

O tânără de 17 ani din Sălaj a fost vândută de părinţii ei unei familii din Mehedinţi pentru suma de 3.500 de euro, anunță Antena3.

Minora a sunat la 112 şi a spus autorităţilor că a fost violată de fiul celor care au cumpărat-o, cu care era obligată să se mărite.

Copila a fost vândută de părinţii ei şi forţată să se mute din județul Sălaj, într-o comună din Mehedinţi, la familia băiatului pe care era obligată să îl ia de soţ.

Totul a ieşit la iveală după ce adolescenta a alertat autorităţile, cărora le-a spus că a fost violată de cel cu care era obligată să se mărite, şi el minor.

„A trebuit să întrețină și raporturi sexuale cu băiatul familiei respective, de asemenea, minor al familiei respective”, a declarat Adrian Bidilici, director general DGASPC Mehedinți.

Minora a fost preluată de poliţişti şi se află acum într-un centru al DGASPC Mehedinți, unde primește consiliere.

„A fost expertizată din punct de vedere al medicinei legale, iar actul sexual, din păcate, s-a confirmat”, a mai spus Adrian Bidilici, director general DGASPC Mehedinți.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a declarat cms-șef Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Conducerea de la Asistență Socială Primăria Vlădaia spune că nu ştia nimic de această situaţie.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Minora ar urma să fie transferată la un centru al DGASPC Sălaj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. evul mediu la Bode acasa

  2. La rromi e o traditie ca baiatul sa cumpere fata de la parinti, dar uite ca noua generatie nu mai este de acord cu traditia lor din mosi stramosi. Si nici legea laica nu e de partea traditionalistilor gitani de ev mediu.