G4Media.ro

O firmă israeliană a anunțat succesul tratamentului pe bază de plante pentru…

Sursa foto: Pixabay

O firmă israeliană a anunțat succesul tratamentului pe bază de plante pentru COVID-19 în oprirea atașării coronavirusului,  inclusiv varianta Omicron, de celulele umane

Tratamentul, dintr-o gamă largă de medicamente dezvoltate de Novel Concepts de la începuturile lor în 2020, va fi depus pentru autorizare de utilizare în situații de urgență într-un număr de țări, relatează Jerusalem Post.

Noul tratament a oprit progresul virusului Sars-Cov-2 în celulele umane și a dus la teste PCR negative în 48 de ore, iar pacienții s-au recuperat și de simptomele de lungă durată ale COVID-19 care au afectat victimele, cum ar fi pierderea memoriei, pierderea gustului și a mirosului, dureri de cap, oboseală și multe altele.

Tratamentul, care este alcătuit din compuși naturali care sunt toți aprobați individual pentru alte utilizări, poate fi păstrat la temperatura camerei, ceea ce face mult mai ușor de transportat decât tratamentele existente COVID-19 – cum ar fi vaccinurile Pfizer, care trebuie păstrate la temperaturi între 2°C și 8°C, conform standardelor din Statele Unite.

„Leacul nostru poate opri Omicron, virusul COVID-19 și simptomele lungi ale COVID-19. Putem ajuta la reducerea numărului mare de persoane care se confruntă cu COVID-19 în fiecare săptămână”, a spus fondatorul și inventatorul, dr. Rachel Alkalay. „De asemenea, putem ajuta la furnizarea de asistență de urgență acelor țări care au rate scăzute de vaccinare. Cura noastră pe bază de plante este sigură și fără efecte secundare cunoscute.”

Testarea noului tratament a fost efectuată în două laboratoare din Canada și Israel: Centrul pentru Biologie Chimică Microbială de la Institutul Michael G. DeGroot pentru Cercetarea Bolilor Infecțioase de la Universitatea McMaster din Ontario, Canada și Smart Assays Lab din Parcul Științific Weizmann. în Israel.

Novel Concepts intenționează să organizeze o Ofertă Publică Inițială de acțiuni pe piața de valori cândva în 2022, pe fondul succesului noului lor tratament.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Au descoperit remediul fix la final de pandemie. Mare afacere.

  • Pai daca-l aveau dinainte, sau daca-l scoteau pe piata in cateva luni, tot tu veneai si spuneai ca e dubios, ca au lansat virusul cu buna stiinta…..

  • Si vaccinul nu e bun ca e facut prea repede, nu?

  • Tu esti mai sigur decat oamenii de stiinta. Stii ce se spune despre oamenii cu putine idei, dar fixe…

  • @Teodor – Ai cea mai vaga idee cat dureaza testarea unui medicamen, indiferent ca e din surse naturale sau sintetice? Nu ai, nu-i asa?

 2. Veste sumbră pentru pfizer at al.

  • Tocmai se laudau ieri ca o sa faca vreo 50 de miliarde vanzari anul asta…
   Mai scad azi cu 5% actiunile…