G4Media.ro

O femeie a încercat să incendieze Primăria Ploieşti. Ea ar fi nemulțumită…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie a încercat să incendieze Primăria Ploieşti. Ea ar fi nemulțumită că nu a primit o locuință socială

O femeie care a încercat, miercuri, să incendieze sediul Primăriei Ploieşti a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale, ea fiind ulterior dusă la audieri, transmite Agerpres.

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 13,30, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploieşti. Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi intrat în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti şi ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia. Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenţionează să incendieze clădirea”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale prezenţi în clădire, fiind apoi preluată de poliţişti şi dusă la audieri.

Surse oficiale au precizat că nemulţumirea acesteia este legată de faptul că nu a primit o locuinţă socială din partea municipalităţii.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează