G4Media.ro

O deputată din Constanța pleacă din USR în REPER

Foto: Cristina Rizea / Facebook

O deputată din Constanța pleacă din USR în REPER

Cristina Rizea, deputată de Constanța, a anunțat luni că demisionează din USR și se înscrie în REPER, partidul fondat de foști membri USR.

“Menirea unui politician este de a-și servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credință și onestitate. Așa văd eu această #politicăaltfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu așa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulți oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcția partidului. Eu aleg să-mi păstrez reperele, să rămân fidelă principiilor pentru care am intrat în politică cu trei ani în urmă. Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii și lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine și mai temeinic. Aleg REPER”, a declarat Cristina Rizea într-un comunicat.

G4Media a scris în urmă cu o săptămână că circa 11 parlamentari USR vor trece la noul partid fondat de Dacian Cioloș. Ei nu vor trece concomitent, ci într-o perioadă mai lungă de timp. (Foto: Cristina Rizea / Facebook)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Vrea să-l ajute pe Macron.

  2. USR e o gloata de oengisti fomisti , ce-i de mirare?

  3. Bine că a plecat. Era nesuferită rău.
    Sunt curioasă de ce partid se mai agată Ciolos.
    Pe mine m-a distrat când USR a spus că ăștia ai lui Ciolos nu și-au plătit cotizația. Măi tăntălăilor, securicii vin să ia bani nu să dea.

  4. Vor pleca mai multi. Este o reactie absolut normala.
    USR a tradat fostul PLUS pe toate fronturile.