G4Media.ro

O ”cârtiță” a Rusiei a lucrat în cabinetul ministrului Apărării din Franța,…

O ”cârtiță” a Rusiei a lucrat în cabinetul ministrului Apărării din Franța, susține fostul director al serviciului de informații externe Bernard Bajolet (video)

O „cârtiţă” în serviciul Rusiei a lucrat în cabinetul ministrului apărării din Franţa, a făcut cunoscut fostul director al serviciului de informaţii externe (DGSE), Bernard Bajolet, într-un reportaj difuzat duminică seara pe canalul France 5, notează AFP.

 

Întrebat despre informaţiile în legătură cu un spion în serviciul Rusiei lucrând pentru biroul ministrului de atunci, Jean-Yves Le Drian, în prezent ministru de externe, Bernard Bajolet a afirmat în acest documentar consacrat preşedintelui rus Vladimir Putin: „Într-adevăr, când eram director general al securităţii externe, am adus asta la cunoştinţa” executivului.

 

„În anii precedenţi spuneam ”totul s-a terminat, după Războiul Rece nu mai trebuie să ne pierdem timpul împotriva spionilor care nu mai există (…), prioritatea sunt cazurile de terorism”, dar putem vedea că activităţile de spionaj nu au încetat deloc şi că mijloacele pe care le folosesc ruşii, chinezii, dar şi alţii, americanii, nu au fost niciodată atât de importante”, a adăugat el.

Aceste informaţii au fost difuzate la acea vreme de media online Mediapart, potrivit căreia un spion al GRU, serviciul rus de informaţii militare, a recrutat o „cârtiţă” în cabinetul lui Jean-Yves Le Drian când era ministru al apărării sub preşedinţia lui François Hollande.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook / Vladimir Putin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Ce surpriza! Pai toată lumea știe cine e cârtița…e stăpânul lui ciolos, il cheama macron și ii plac babele. Ce naiba ba băieți, asta e știre?

    • ^Simioane, lasa vrajeala si vezi-ti de hoasca de Sosoaca, du-o sa linga moaste pana nu vine carantina.

  2. Și la noi sunt destule cârtițe rusofile în parlament și pe la așa-zisele televiziuni.

    • Ai dreptate. Și s rele. .Iar alea americanofile, gernanofile, feancofile și anglofile sunt bune, nu? ROEXIT, NATOEXIT, NATIONALIZAREEEEE, TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERA

    • Și cum ziceam😀😀😀

  3. Minciuni ordinare, tipice sistemului capitalist.

  4. Pai nu sunt ei buni prieteni cu rușii ?Ca și nemții mai nou ,cu gazele.Francezii dacă nu-și iau femei arabe și se convertesc ca prostii a-si iau rusoaice.Marine Le Pen nu era finanțată de Putin și urca vertiginos in sondaje ?Daca se întâmpla la noi ,ce mai vuia presa internațională….Că nu suntem de incredere,că nu avem ctrl,că suntem slabi,etc !Și ei vor sa vanda submarine australienilor și se supără că s-au răzgândit aia !