G4Media.ro

O bandă de hoți de buzunare care acționa în Mallorca deține 100…

O bandă de hoți de buzunare care acționa în Mallorca deține 100 de proprietăți în România

O bandă românească de hoți buzunare, activă uneori și în Mallorca, deține în jur de 100 de proprietăți în țara de origine, inclusiv apartamente și terenuri. Acesta este unul dintre rezultatele anchetei efectuate de poliție, transmite Mallorcamagazin.com

Banda este acuzată de 350 de furturi comise pe celebra insulă, fiind suspectată că a furat în jur de 12 milioane de euro.

Banda a fost demontată în august anul trecut, după doi ani de investigații. Specialitatea ei erau furturile din buzunare, în special în zonele turistice precum Playa de Palma.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Confiscăm averea? Sau e doar așa … Informativ

  2. 12 milioane de euro/350 de furturi rezulta 34,5 de mii de euro per furt. Eu nu stiu cine umbla cu zeci de mii de euro la el in vacanta atunci cand la granita trebuie sa declari sumele peste 10mii. Asa ca „mai taie din ele da-le dr a cu”

    • Stii cat este o noapte de cazare la 5 stele?Asa ca, mai pune cardurile, telefoanele….etc…Crezi ca milionarii isi cunosc pinul cardurilor!

    • @iMars.ro – Pai acolo scrie ca sunt acuzati de 350 de furturi (asta nu inseamna ca doar atatea au facut, ci ca pentru atatea au cumva dovezi), iar fata de suma de 12 milioane se foloseste termenul suspecteaza

  3. Clanul sportivilor saluta colegii de furtisaguri din Mallorca si le transmite ca ei au reusit sa fure mai muti bani din sectorul 4 fara sa se deplaseze in afara tarii.

  4. POATE AR TREBUI SĂ-I INTERGREZE IN SPANIA . Mai multa toleranta ne era ceruta noua, acum poate din ochelarii spaniolilor cu rama din aurul furat de la azteci se vede mai bine situatia.

  5. Ceva despre averile confiscate? Sau imobile, terenuri, bani au fost dati unde trebuie ptr a se inchide ochii justitiei?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.