G4Media.ro

Noul șef interimar la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc – un…

Foto: Unsplash / Steve Sawusch

Noul șef interimar la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc – un constănțeam membru într-o lojă masonică

Mihai-Silviu Pocora, vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a fost desemnat luni de premierul Nicolae Ciucă să exercite funcţia de preşedinte interimar, după ce Tudor Simota a fost eliberat din funcţia de preşedinte.

Pocora a fost anterior şef de serviciu în cadrul Serviciului Teritorial Sud-Est al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Serviciul Teritorial Sud-Est are sediul principal la Constanţa şi sediul secundar la Galaţi. Judeţele arondate sunt Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea.

El este membru al lojei masonice ”Ex oriente lux”, potrivit declarației sale de interese, dar și al Asociației române de științe penale. El a luat un împrumut de 140.000 de dolari de la Dragoș Sprânceană. (Sursa foto: Unsplash / Steve Sawusch)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. masonii. VENALI.

 2. Dragi jurnalisti, va credeam mai inteligenti. Ati propulsat un titlu cu un melanj care sa sune intersant, de fapt e superficial. Masineria nu mai are nicio legatura cu ceea ce a fost candva, e total subordonata partidelor politice si garantat abonata la banul public, nimic mai mult.

 3. QANON varianta G4

 4. Uneori ma intreb daca nu cumva scrieti articolele dupa telefon stand la buda ! Nu exista zi sa nu aveti cuvinte scrise gresit , greseli granaticale si articold fara noima !

  • Eu chiar am scris de pe telefon !

  • Bine spus

 5. Ma doare fix undeva ca nenea asta e un cetatean dintr-o loja masonica.
  Ma intriga faptul ca in Romania au aparut jocurile de noroc la fiecare colt de strada. O societate si asa bolnava pentru castiguri rapide(vezi toate porcariile mincinoase care promit mii de premii in bani), tot asa vor avea unde sa spere ca se vor imbogati rapid-jocurile de noroc.
  Romania educata in prostie.

 6. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 asta cu masoneria la români se potrivește ca nuca în perete 🤣🤣🤣
  Au făcut toți analfabeții cu doctorate, acu s-au luat de masonerie să o facă de râs 🤣🤣🤣🤣🤣