G4Media.ro

Noul cont de Twitter al lui Joe Biden „începe de la zero”,…

Noul cont de Twitter al lui Joe Biden „începe de la zero”, fără urmăritorii lui Donald Trump/ Noul președinte al SUA a strâns 400.000 de urmăritori în primele 6 ore

Preşedintele ales al SUA Joe Biden a primit noul cont oficial de Twitter, dar a fost constrâns să înceapă de la zero, fără niciun urmăritor, scrie BBC.

Echipa lui Biden nu este fericită cu această decizie, care marchează o schimbare faţă de tranziţia anterioară de la Barack Obama.

Noul cont, @PresElectBiden, va fi transformat în oficialul @POTUS (President of the United States) în ziua inaugurării, pe 20 ianuarie.

În primele şase ore online, a câştigat aproape 400.000 de urmăritori.

Contul personal al lui Biden are 24 de milioane de urmăritori.

Echipa sa a înregistrat noile conturi – @FLOTUSBiden pentru viitoarea primă-doamnă, Jill Biden, şi pentru prima dată @SecondGentleman, pentru soţul Kamalei Harris Doug Emhoff.

Donald Trump a moştenit contul Potus cu 13 milioane de admiratori când a fost mutat de la Obama – dar acest lucru nu va mai fi posibil acum.

Echipa lui Biden a fost anunţată de această decizie acum mai puţin de o lună. „Administraţia va fi nevoită să o ia de la început”, a spus aceasta.

Twitter nu a explicat de ce a luat această decizie. „Aceste conturi insituţionale nu vor mai transfera automat urmăritori de la administraţia precedentă”, a transmis reţeaua fără alte explicaţii. Dar a subliniat că persoanele care urmăreau conturile oficiale @POTUS şi @VP (Vice-President) sau pe cele personale ale lui Biden şi Kamala Harris vor primi notificări care să le ofere opţiunea de a le urma pe cele noi.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Uite cum bigh tech scindeaza SUA, Biden trebuie să fie președintele TUTUROR americanilor.

  2. Mai bine asa.

    Biden nu a fost incantat de masura asta dar altfel contul ar fi fost aproape inutilizabil, fiecare tweet invadat de trolli.

    Plus ca Twitter nu a fost niciodata un mod bun de a da declaratii prezidentiale.

  3. abonati-va, mi-a promis Hunter ca vor fi postari perfecte pentru adormit copiii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.