G4Media.ro

Noul comandant al forțelor ruse în Ucraina trebuie să se confrunte cu…

Sursa foto: Kremlin.ru

Noul comandant al forțelor ruse în Ucraina trebuie să se confrunte cu un Minister al Apărării „din ce în ce mai divizat” și „cu resurse insuficiente” – serviciile britanice de informații

Ministerul britanic al Apărării (MoD) a prezentat actualizarea zilnică privind războiul din Ucraina.

Londra afirmă că numirea de către Kremlin a generalului de linie dură Serghei Surovikin la conducerea forțelor din Ucraina reprezintă probabil un efort de a îmbunătăți „livrarea operațiunii”.

Cu toate acestea, el ar putea fi nevoit să se confrunte cu un minister rus al Apărării „din ce în ce mai divizat” și „cu resurse insuficiente”, afirmă Ministerul britanic al Apărării.

„Rusia a fost probabil lipsită de un singur comandant de teren împuternicit” pentru o mare parte a războiului, se arată în actualizare.

Se crede că generalul Alexandr Dvornikov a deținut acest rol între aprilie și august, deși nu este clar cât de mult control a avut asupra „grupărilor de forțe adesea disparate și concurente”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. @ anti fsn

    Nu-ți pune mintea cu dl. Goe, mai bine trage-i direct una-n freză că ăsta nu știe decât de bici! 😀

  2. „Cu toate că de acasă a fost sfătuit să se ferească de omul spân şi de omul roş, Prâslea îl ia slujă pe spân, care îşi oferă de trei ori, amăgitor, serviciile.”

  3. @samd, articolul e din foiletonul cu savantii britanici, partea a … xxx-a.
    Jurnalism de propaganda la nivelul cvrul broastei.

  4. Ministerul britanic al aparararii versus shobolani putinisti rupti de foame care latra orice pe doua copeici. Grea alegere ,nu stiu cine e de incredere…🤣🤣🤣
    Tampaxul in buzunar trollisori si fugutza la inrolare. Mama Rusia va va fi recunoscatoare,nu va mai auzi nimeni de voi si veti fi declarati dezertori ca sa nu plateasca Putin fabuloasele despagubiri. Vreo 60.000 de familii din Rusia stiu deja povestea.