G4Media.ro

Noua Zeelandă anunță că va trimite în Marea Britanie aproximativ 30 de…

Noua Zeelandă anunță că va trimite în Marea Britanie aproximativ 30 de instructori militari pentru a antrena artilerişti ucraineni

Guvernul Noii Zeelande a anunţat luni că va trimite în Regatul Unit circa treizeci de instructori militari pentru a antrena acolo artilerişti ucraineni, informează AFP, citată de Agerpres.

Aceşti instructori neozeelandezi vor antrena militari ucraineni în utilizarea de tunuri uşoare de 105mm L119. Circa 230 de artilerişti vor beneficia de acest antrenament, care va dura până la sfârşitul lui iulie.

Noua Zeelandă a trimis deja un avion Hercules şi personal militar în Europa pentru misiuni de logistică şi de informaţii, pentru a ajuta Ucraina să se apere împotriva invaziei ruse.

De asemenea, Noua Zeelandă s-a raliat sancţiunilor ce vizează cele mai mari bănci şi instituţii financiare ruse ca răspuns la invazia Ucrainei de către Rusia.

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Foarte bine. Rușii trebuie să înțeleagă că nu sunt ei șefii planetei. Să-și vadă de federația lor.

  2. vezi ca rusii au proportional MULT MAI MULTI musulmani decat NZ (strict numeric rusia e deja o tara musulmana).

    asta ca sa nu vorbim ca ii plateste putinel sa faca treaba armatei ruse in timp ce la moscova le-a construit cea mai mare moschee din Europa !

    plus ca oricum rusii numai popor crestin nu sunt la ce comportament au ci doar se folosesc (gresit) de religie pentru a-si justifica crimele !!!