G4Media.ro

Nou val de infecții cu Coronavirus în Singapore

Nou val de infecții cu Coronavirus în Singapore

Singapore era prezentat drept model de luptă împotriva pandemiei de Covid-19, dar astăzi autoritățile au anunțat aproape 200 noi cazuri de infecții, inclusiv un deces – a relatat AFP.

Singapore se numără printre primele state de pe glob care au luat măsuri solide împotriva epidemiei – imediat după ce noul virus a fost descoperit în China – reușind să țină sub control răspândirea în baza  unui control riguros și urmăririi stricte a persoanelor infectate.

Luna aceasta autoritățile se confruntă cu un al doilea val de infecții. Un deces și 197 de noi cazuri au fost anunțate, bilanțul total în Singapore ajungând astfel la 2.108 de persoane infectate și la 7 decese. Chiar dacă numărul nu este foarte mare în raport cu ce se întâmplă în alte state, este un semnal evident că autoritățile nu trebuie să se relaxeze sau să renunțe la măsurile de combatere a epidemiei.

Sursa Foto: weforum.org

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Vezi ca ai gresit articolul. Cred ca si site-ul. Pana si mesajul pare gresit!

 2. Asistat ,MUIst vechi punct!

 3. Stupiditate in serie :)))

 4. Hai, ia să-i văd acuma pe ăia care zbierau acum o lună că Singapore nu e țară de sclavi care se panichează ca noi. Unde sunteți? Vă este rușine?

 5. Pe scurt, cam asta-i problema cu carantina strictă: pentru că ai oprit raspindirea virusului fără însă să ai o imunizare pe scară largă mizeria poate reveni oricînd.
  Că ne place sau nu, în lipsa unui vaccin imunizarea nu se poate obține decît prin expunere. Asta nu înseamnă, cum cred unii lipsiți de imaginație, renunțarea la protecția persoanelor vulnerabile (cum vedem că se întîmpla acum, cu toată carantina, din cauza lipsei măsurilor special orientate, a dezordinii și ignoranței).

 6. Sunt pe petrolierul Mitake si chiar acum plec din Japonia spre Singapore unde suntem programati sa intram pe 20 Apr. in santier pt 40 zile. Misiune imposibila sa ma protejez fata de cei aprox 200 vizitatori zilnic cu care trebuie sa interactionez.
  S-auzim de bine !!

 7. Doar atata poti,neuronul tau cred ca se simte stingher!