G4Media.ro

Ninsori abundente sunt așteptate pentru o mare parte din estul Ucrainei în…

Ninsori abundente sunt așteptate pentru o mare parte din estul Ucrainei în plin război / La Harkov, Donețk și Lugansk se așteaptă zăpadă de peste 20 cm

Se estimează că cea mai semnificativă ninsoare de la izbucnirea conflictului va cădea în estul Ucrainei în următoarele două zile, rezultând o vizibilitate slabă, condiții dificile de călătorie și un strat de zăpadă care ar putea depăși 15 cm, transmite CNN.

În timp ce ninge slab  în anumite părți ale țării, zăpadă mai abundentă va începe să cadă joi, deoarece o zonă de joasă presiune se deplasează spre nord de la Marea Neagră și de-a lungul graniței de est a Ucrainei cu Rusia, joi și vineri. Acest lucru va aduce perioad de ninsoare abundentă și cele mai proaste condiții joi și vineri, care vor dura până sâmbătă. Orașele cheie afectate includ Donețk, Harkov și Lugansk.

La Harkov și Donețk  zăpada ar putea depăși  20 cm, scăzând mai ales joi/vineri în Donețk și vineri/sâmbătă în Harkov.

Pe lângă ninsoare, vânturile se vor intensific. Rafalele de vânt (40-50 km/h) vor fi resimțite în întreaga regiune în următoarele trei zile.

Acoperirea norilor va rămâne, de asemenea, densă în cea mai mare parte a țării cel puțin în următoarele trei zile.

Temperaturile vor rămâne scăzute, în jurul valorii de îngheț, în weekend, deși o masă de aer și mai rece pare să se deplaseze săptămâna viitoare după ninsori.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. SA vdedem cam cati rusi vor muri de frig in tancuri 🙂

  2. Daca le da foc la tancuri ard foarte bine