G4Media.ro

Nicușor Dan își dorește să fie candidatul dreptei la Primăria București în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan își dorește să fie candidatul dreptei la Primăria București în 2024: ”Nu văd un motiv pentru care lucrurile pe care le-am pornit împreună să se întrerupă”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că îşi doreşte să fie, din nou, la alegerile locale de anul viitor, candidatul partidelor de dreapta pentru funcţia de edil al municipiului Bucureşti. El arată că a răspuns, la finalul lunii trecute, în cadrul unui raport, tuturor preocupărilor liberalilor cu privire la administraţia Capitalei. ”Nu văd un motiv pentru care lucrurile pe care le-am pornit împreună să se întrerupă”, adaugă Nicuşor Dan.

”Eu îmi doresc să fiu candidat şi îmi doresc să fiu candidatul dreptei, aşa cum a fost în 2020”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, la Digi 24.

Edilul a explicat că, la finalul lunii iulie, a prezentat celor care l-au susţinut pentru Primărie la alegerile locale trecute raportul în care răspunde celor ”zece subiecte de care organizaţia PNL Bucureşti era preocupată”.

Nicuşor Dan a menţionat că, după ce a trimis acel raport, nu a primit niciun răspuns de la PNL Bucureşti.

”Mi-am exprimat disponibilitatea de a avea o discuţie despre cum să continuăm să colaborăm pe marile proiecte ale Bucureştiului”, a adăugat edilul.

El a spus că are ”un dialog continuu” cu preşedintele PNL Bucureşti, Hubert Thuma, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, instituţie care are în comun cu Capitala mai multe Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitare.

”Eu văd lucrurile aşa: PNL şi USR-ul au avut un candidat comun şi au avut un proiect politic comun în alegerile locale din 2020. Ulterior s-au alăturat şi Partidul Mişcarea Populară şi au făcut o majoritate în Consiliul General. Pe parcursul realizării acestui mandat pe care publicul de dreapta din Bucureşti ni l-a dat, au apărut aceste preocupări pe zece teme punctuale ale Partidului Naţional Liberal, la care eu am răspuns. Nu văd un motiv pentru care lucrurile pe care le-am pornit împreună să se întrerupă”, a declarat Nicuşor Dan.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Abia astept sa-l votez pe Nicusor Dan in 2024

  • sa faca trenuri prin bucuresti. un fel de „autostraza suspendate”
   asa sigur rezolva cu traficul 🙂

  • @Argonaut
   NU e un fel de „autostrada suspendata”!
   Autostrada lui Oprescu presupunea numeroase exproprieri si achizitii de terenuri, iar insasi constructia autostrazii ar fi costat foarte mult. Infrastructura pentru „trenurile” lui Nicusor exista deja, toate terenurile sunt in posesia primariei. Un km de cale ferata reabilitata costa o fractiune din cat costa un km nou construit de autostrada suspendata.
   Deci comparatia n-are niciun sens.
   Iar ceea ce vrea sa faca Nicusor Dan are o importanta scazuta astazi, dar va juca un rol important in 30-40 de ani, cand Bucurestiul va mai adauga 1-2 milioane de locuitori.

 2. Printre putinii care chiar face ceva important pentru oras.