G4Media.ro

Nicușor Dan: În prima zi de ninsoare din acest sezon, în Capitală…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Nicușor Dan: În prima zi de ninsoare din acest sezon, în Capitală nu au fost probleme majore în trafic. După-amiaza s-a circulat rău pentru că vizibilitatea nu este bună

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că, încă din primul său an de mandat, există un plan care stabileşte intervenţiile pentru deszăpezire şi curăţarea drumurilor, arătând că nu vede motive pentru care acest plan nu ar funcţiona.

”Există un plan, operatorii de salubritate ştiu unde să intervină, în ce ordine, există un coordonator al Primăriei Capitalei, acum trei ani a funcţionat, nu văd motive pentru care nu ar funcţiona anul ăsta”, a afirmat Nicuşor Dan, joi seară, la TVR Info, referindu-se la intervenţiile pe drumuri în caz de ninsoare.

El a precizat că dacă va fi nevoie se poate constitui un Comandament de iarnă, subliniind însă că o administraţie funcţională nu are nevoie de aşa ceva.

”Dacă este nevoie, putem să o facem, dar o administraţie este funcţională atunci când nu este nevoie – eu sper să nu fie nevoie, la fel cum s-a întâmplat acum trei ani”, a adăugat edilul.

El a precizat că joi, în prima zi de ninsoare din acest sezon, în Capitală nu au fost probleme majore în trafic, explicând că după-amiaza ”s-a circulat rău” pentru că vizibilitatea nu este bună, şoferii au condus cu viteză redusă, iar, în plus, în această perioadă se circulă intens, având în vedere că este perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...