G4Media.ro

Nicuşor Dan: În ceea ce priveşte parcurile, pe zona de tuns iarba…

Nicuşor Dan: În ceea ce priveşte parcurile, pe zona de tuns iarba stăm mult mai bine decât anul trecut/ Lucrările de investiţii care trebuie făcute în parcuri ţin mai mult de alei, de pergole

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni, că, în privinţa parcurilor, municipalitatea stă mult mai bine decât anul trecut pe zona de tuns iarba, el precizând că lucrările de investiţii care trebuie făcute în parcuri ţin mai mult de alei şi de pergole, relatează News.ro.

Nicuşor Dan a declarat, într-o conferinţă de presă, că pentru unele lucrări de investiţii pe care doreşte să le realizeze în parcuri nu are încă banii necesari.

„În ceea ce priveşte parcurile, pe zona de tuns iarba stăm mult mai bine decât anul trecut. Problema nu este neapărat că băncile sunt vechi, dacă mergeţi în Jardin de Luxembourg, o să vedeţi că tot sunt bănci sau scaune la fel de vechi, lucrările de investiţii care trebuie făcute în parcuri ţin mai mult de alei, ţin de pergolele care sunt deteriorate şi pe care am început să le schimbăm în Cişmigiu, ţin de maluri de lac, în Herăstrău, pentru care nu avem în momentul de faţă finanţarea pe care ne-am dori-o să le facem. Sunt lucrări de reparaţii, unele pe care o să vedeţi că o să le facem şi lucrări de investiţii pe care, pe măsură ce o să avem bani, o să le facem”, a afirmat Nicuşor Dan.

Sursa foto: ADP Sector 1

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Nicusoare te-am votat dar esti praf. Realizarile tale (tunsul ierbii) tin de domeniul ridicolului. Pana si sârmănkur a lasat ceva strapungeri, largiri, pasaje, tu la final de mandat te vei lauda ca ai tuns iarba de peste tot si ai facut economii la buget. Ghici cine o sa cbeltuiasca economiile astea ?

  • Putină, ceva dovezi ne arăți și nouă? Nu ai aer condiționat în container? Nu de alta dar o ți într-un delir permanent.

  • Coco dacă l-ai votat și te-ai răzgândit înseamnă că nu ai înțeles nimic jumbo…In ceea ce privește pe Eugenia, bă daca le știi tu pe toate, lansează ți fă candidatura, și fă tu căcatu’ praf, proasto…

 2. Nicusoare te-am votat dar esti praf. Realizarile tale (tunsul ierbii) tin de domeniul ridicolului. Pana si sârmănkur a lasat ceva strapungeri, largiri, pasaje, tu la final de mandat te vei lauda ca ai tuns iarba de peste tot si ai facut economii la buget. Ghici cine o sa cheltuiasca economiile astea ?

 3. Felicitari Nicusor, tine-o tot asa cu realizarile, esti cel mai bun primar!

  • Firea latra Nicusor merge!

  • Până și jiji, in prostia lui și-a dat seama că Nicușor e celai bun…In schimb Eujenia, vai mama ei…

 4. Nu-i comentez prestatia PE ZONA de administratie locala, in schimb, PE ZONA de exprimare in limba romana… Nicusor e agasant.

 5. București seamănă la tot cu o capitala din Africa sau una din evul mediu. Nicușor mai umbla prin Europa și vezi cum arata un oraș capitala din Europa de vest și nu numai. E dezastru aici. Da ți demisia și lasă că merge și așa. Bucureșteni sunt obișnuiti cu asa ceva. Cu mizeria și vechiul oraș. Somn ușor România.