G4Media.ro

Nicușor Dan, despre Piedone la Primăria București: ”Am luat cu multe rezerve…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Nicușor Dan, despre Piedone la Primăria București: ”Am luat cu multe rezerve anunțul ăsta”/ Piedone spune că a cerut PSD și PNL o alianță cu PUSL pentru Capitală/ Dan: ”Dacă va exista un candidat comun, va reprezenta PSD”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, luni seară, la TVR Info, că a luat cu ”rezerve” anunțul lui Popescu  Piedone conform căruia ar putea să candideze la Primăria București. Piedone a anunțat luni că a trimis o scrisoare către PSD și PNL prin care le-a propus să susțină o alianță cu PUSL (partidul lui Dan Voiculescu, din partea căruia ar candida Piedone) pentru Primăria Generală.

Primarul Bucureștiului a mai spus că dacă PSD și PNL vor avea un candidat comun, atunci acesta va reprezenta mai mult PSD.

  • ”Am luat cu multe rezerve anunțul ăsta. Domnul Piedone a zis acum 2-3-4 săptămâni că o susține pe Gabriela Firea. Se poate răzgândi, nu asta e problema. PSD va avea un candidat, acolo e lupta. Dacă va fi candidat comun (PSD-PNL, n.red.) va reprezenta PSD. Domnul Burduja nu e candidat. Președintele partidului său, domnul Ciucă a transmis mai multe mesaje, inclusiv posibilitatea de a avea candidat comun cu PSD”, a declarat Nicușor Dan.

Piedone a declarat pentru Antena 3 citat de Agerpres.ro că le-a cerut partidelor din coaliție nu să fie candidatul lor, ci să formeze o alianță din care să facă parte și PUSL, pentru Primăria București, pentru că în celelalte sectoare PUSL are candidați proprii. Piedone a mai spus că la sectorul 4 îl va susține pe primarul Daniel Băluță (PSD), iar la sectorul 5, unde a fost primar, pe fiul său, conform Agerpres.ro:

  • ”Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida (n.r. din partea lor), de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi (…) fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4 şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2 (…) Social democraţii şi liberalii nu coagulează portretul unui primar general care să îl învingă pe Nicuşor Dan. M-am gândit să le dau o mână de ajutor. Dacă ei vor decide acest lucru, să mă susţină! Dacă nu mă susţin, le mulţumesc oricum, pentru că voi avea, cu siguranţă, susţinerea celor mai mulţi cetăţeni ai Bucureştiului”, a declarat Piedone.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Greață, Piedone! Ce să cauți tu la primăria Capitalei? Ai tu figură pentru așa ceva? Doar să vinzi legume în piață e de nasul tău.