G4Media.ro

Nicușor Dan, de la Târgul de Crăciun: Cei mari se pot bucura…

sursa foto: Facebook/Nicusor Dan

Nicușor Dan, de la Târgul de Crăciun: Cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și produsele artizanale, iar cei mici au la dispoziție parcul de distracții cu patinoar, caruselul și cea mai mare roată panoramică din România

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a vizitat duminică seara Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Acesta a transmis că s-a bucurat că în ciuda vremii ploioase erau prezenți mulți vizitatori.

„M-a bucurat faptul ca foarte mulți oameni, bucureșteni și turiști deopotrivă, au venit la deschiderea târgului, în ciuda ploii”, a spus primarul.

El a transmis că pe toată perioada Târgului „cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și de produsele artizanale ale meșterilor prezenți la târg, iar cei mici au la dispoziție o serie de activități în parcul de distracții cu patinoar, carusel și cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălțime de 36 de metri”.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu TVR.

Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie.

sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Bă ce o mai înjurați pe Firea când făcea exact același lucru! Disperarea e mare la USR? Vă profilați pe politica: micul și berea? 😁 Stânga Unită! USR+PSD!

  • Românii sunt niște primitivi care vor circ. Se plâng ei de frig și de infrastructură, dar ce vor ei de fapt e circul, fiind niște primitivi. Lasă că vine Firea și vă dă cât circ vreți, în timp ce vă ia banii, pentru mafia PSD Voluntari.

  • @Ruslane
   da, Ruslane, să vină Firea și să-mi ia banii, dar măcar să-mi dea căldură și apă caldă, cum era înainte.
   Că deocamdată Neicușor îmi ia banii dar nu îmi dă nici una, nici alta.

  • @fenix
   Unde ai stat frate înainte de aveai apa caldă și căldură pe vremea lui „sârma bă!”???
   Unde? Că în București nu a mai fost apă caldă și căldură de cel puțin 10-15 ani. Apă dezmorțită și căldură ioc.
   Eu din 2015 am plecat din București, bă, și nu era niciuna mici alta. Și am mai venit în capitală de 2-3 ori pe an. Nici apa caldă, nici căldură.
   Te drogai și ti-era cald?

  • @Petru Întâiul
   Dacă nu stai în București, nu te băga, că înseamnă că habar nu ai.
   Da, a fost apă caldă și căldură fără probleme. De fapt în 20 de ani nu am avut atâta probleme câte au fost anul ăsta.
   Anul ăsta cred că am avut apă caldă o sigură lună adunat. În vară Neicușor a zis că pe Calea Văcărești nu e apă caldă că se schimbă conductele, că adică face el ce nu a făcut Firea.
   Ce a schimbat? Nimic. A mințit. Din vară sunt avarii peste avarii pe toată calea Văcărești.
   Neicușor a mințit. De fapt a peticit și atunci ca acum.
   Tot Bucureștiul e împotriva lui și nu îl mai suportă, înafară de activul USR de 5%, foarte vocal.
   ce a făcut în 2 ani? Ce? Absolut nimic.
   Acum face târg de Crăciun, adică exact ce o acuza înainte pe Firea că face.
   Repet, nu stai în București, taci din gură, nu te băga, că ești pe dinafară de problemele de aici.

  • Ea spargea mult mai multi bani. Nu era vorba de targ .

 2. Îmi poate spune cineva care e suprafața împrejmuită in care ma invita primaria sa intru ca sa ma pot bucura de Craciun?
  Eu personal am alergie la betoane, imi plac spațiile deschise… nu vad nimic vesel in piața constitutiei care a ajuns doar in cîrca ccr

  • Preferam un calorifer cu temperatura peste 18 grade. Pe vremea lui Firea măcar era cald în casă. Când se întrerupea furnizarea de apa caldă 2 zile ieșeau USR-iștii cu ligheanele. Nu am apă caldă de o săptămână! Unde sunt deontologii?

 3. Adulții s-ar bucura de un dus și cei mici de putina caldura :))) ne lași ba usere? Marș !

 4. Ai luat-o pe urmele lui Firea primarule ne inviti la bâlci , ai cumva si dusuri cu apa calda sa venim sa facem si noi o baie fierbinte ca acasa nu avem apa calda si caldura de aproape doua saptamani am reactivat oala pe aragaz si caloriferele electrice , cat crezi tu Nicusor Dan ca va mai suportam hotiile si incompetenta voastra si a celor de la Termoenergetica?

 5. În Sectorul 4 iar nu este apă caldă și căldură, Neicușor face poze la târg….
  Neicușoare, în curând vei fi scos pe sus din primărie, așa bătaie de joc la adresa cetățeanului nu a fost niciodată acolo

 6. Eu v-am votat ca să n-o mai avem primar pe Firea, că n-o puteam suporta. Acum înghețăm în casă și nu ne putem explica ce s-a întâmplat de a picat atât de rău toată rețeaua de termoficare, exact de când sunteți primar. Nu ne mai trebuie nici târg, nici roată, nici produse artizanale, nimic. Și avem în față încă vreo 4 luni în halul ăsta.
  Am ajuns o jenă de oraș.

 7. Ce vă mai place să vă văitați!
  Toate problemele astea sunt acumulate de zeci de ani, dar vă place să vă văitați. Să arătați cu degetul. Să o regretați pe „sârma bă”.
  Ce voiați să facă primarul in 4 ani de zile, cu piedicile puse de ploșnițele rămase de pe vremea ailaltă?
  In Oradea s-au schimbat conductele și țevile de termoficare in 5 ani de zile, bă!
  In 5 ani! Și Oradea nu e nici cât un sector din București!
  Și după ce au restructurat și „modernizat” CET-ul au constatat că nu ajunge la toată lumea apă caldă și căldura și au dat drumul la gaze, că în tot orașul nu sunt gaze la bloc! Doar în cele noi, marginale.
  Ăștia sunt injinerii și constructorii de azi.
  Când ați mai văzut atâtea gropi prin București și țevi schimbate? Ha? Ar fi bine să închidă circulația și să spargă tot, să schimbe mai cu spor.
  De ce „sârma bă” nu a făcut nimic cât a fost pandemia? Nici măcar nu au făcut marcajele pe șosele și străzi, că era pustiu. Pu.torile!
  😂😂😂

 8. Cei ce au furat voturile cu saci și rucsaci,vin acum pe acest site să ne facă și propagandă.La valeeeeee.