G4Media.ro

Nicușor Dan: Conturile primăriei au fost deblocate. Instanța a dispus suspendarea provizorie…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan: Conturile primăriei au fost deblocate. Instanța a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de Costică Constanda

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, miercuri, că au fost deblocate conturile primăriei, după ce instanța a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda.

„Conturile Primăriei au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Edilul precizează că Primăria Municipiului București va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluționarea situației.

„Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare”, mai anunță Nicușor Dan.

Conturile PMB au fost blocate la începutul lunii mai. Ele mai fuseseră blocate pentru o perioadă de nouă luni, tot din cauza acestor datorii, începând din august 2020.

Citește și Nicușor Dan propune darea în plată a unor terenuri din București pentru stingerea datoriei către familia omului de afaceri Costică Constanda: ”După ce evaluarea este făcută, mâine sau poimâine, să avem o discuție”

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Bravo ND!!!!…mafiile incearca din rasputeri sifonarea banilor publici….poolimea nu intelege consecintele…condamnatul fugar Oprescu…Firea cu companiile ilegale etcetc…😡😡😡😡

  2. Sa inteleg ca ai fost la olimpiada cu el de te tragi asa de sireturi

  3. Nicușor a început lucrul la infrastructură, se înlocuiesc țevile. Firea ce plm a făcut pentru București? Și-a făcut selfie cu radiatorul electric în birou, în loc să repare infrastructura.