G4Media.ro

Nicușor Dan, candidatul susținut de USR la Primăria Capitalei: ”În acest moment,…

Nicușor Dan, candidatul susținut de USR la Primăria Capitalei: ”În acest moment, nu am intenția să mă înscriu în PNL”

Nicușor Dan a afirmat că, în cazul în care liberalii nu apar rapid cu un candidat posibil la Primăria Capitalei, șansele acestuia de a o înfrânge pe Gabriela Firea scad.  Întrebat dacă există posibilitatea să se înscrie în PNL pentru a obține susținerea acestui  partid, Nicușor Dan a spus că nu are această intenție ”în acest moment”.

Prezent la o emisiune B1 TV, Nicușor Dan a spus că partidele de dreapta trebuie să susțină un candidat comun pentur Primăria Capitalei pentru a avea șanse reale să o îndepărteze pe Gabriela Firea. Invitat să comenteze declarația Violetei Alexandru, potrivit căreia PNL București este obligat să desemneze un candidat propriu,  Dan a spus: ”Ea nu a spus explicit că PNL o să aibă un candidat propriu la primărie, ci că va fi un candidat care se va confrunta cu ceilalți candidați  ai dreptei.”

Întrebat dacă ar renunța la calitatea de independent ca să se înscrie în PNL și să obțină astfel sprijinul liberalilor, Nicușor Dan a spus: ”În acest moment, nu am această intenție”. Când i s-a cerut să spună dacă peste 5 luni și-ar reconsidera poziția, Dan a repetat răspunsul.

Pe de altă parte, acesta a spus că nu va candida împotriva unui candidat care ar avea șanse reale să devină primar general cu susținerea USR-PLUS și PNL. El a arătat că acestge formațiuni trebuie să convină înainte de alegeri nu doar asupra candidatului  ci și asupra ”măsurilor dureroase” care trebuie adoptate pentru a echilibra bugetul Capitalei.

Prezent în aceeași emisiune, Theodor Paleologu și-a arătat susținerea față de candidatura lui Nicușor Dan. ”Am militat pentru aceleași cauze. Îi recunosc acest plus de perseverentă. Eu sunt foarte consecvent pe linia de apărare a patrimoniului, de politică urbană rezonabilă. Suntem pe aceeași lungime de undă. Nicușor Dan e perseverent: de mai bine de zece ani se luptă pentru o cauză, iar acest lucru trebuie recunoscut. În proporție de 80-90% sunt de acord cu Nicușor Dan”, a spus Paleologu.

Acesta a arătat că ar trebui cooptat și PMP într-o alianță anti-Firea, fiind un partid care a obținut constant circa 10% în București, motiv pentru care ar trebui  să aibă o reprezentare proporțională în consiliile locale din București, precum și o primărie de sector.

Foto: Nicușor Dan/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Sa nu incercati! O sa car cazanul cu smoala la suprafata, daca ma provocati…!

 2. Jenant…candidat sustinut de USR Bucuresti. Adica nu de USR sau de alianta USR-Plus. Jenant…

  • Maestre, dar ce cuvinte stiti! Deja jumatate din electoratul lui ND e debusolat dupa discursul dumneavoastra. Chiar si marmota s-a oprit o secunda din invelit ciocolata-n staniol.

 3. repet ce am mai spus: noua securitate nu îi poate ierta lui Nicușor faptul că s-a opus homosexualității. Ca atare, va face tot posibilul ca Nicușor să nu candideze.

 4. Nu in acest moment ci la momentul potrivit.

 5. Fiţi siguri că Nicuşor Dan nu va avea niciodată nimic în comun cu PNL, iar PNL va fi în final nevoit să defileze cu oamenii de teapa lui Daniel Constantin, cu care a ales să se corcească.

  Nicuşor Dan face foarte bine, lăsând PNL să băltească fără răspuns din partea sa.

  Nicuşor Dan ştie că PNL trebuie să devina şi va deveni tot mai puţin frecventabil, identificat de populaţie ca partid jeg al României.

 6. Nicușoare, Nicușoare, nu mă surprinde, cât de mârșav poți fi. Înscrie-te bre în PNL. Se pare că matale te-ai născut pentru a candida la primărie… Astacă „nu în acest moment”, are darul de a da de înțeles PNL să-i facă curte, iar PNL o va face, i-a primit pe cei din psd și prohoția în rândurile sale, nu-l va primi pe Nicușor! El a bătut șaua să priceapă calul PNList. Bravo, Nicușoare! Măcar pentru acest fapt nu ar trebui să fii candidatul Alianței. Sunt foarte dezamăgit de matale. Dar înscrie-te în partidul lui petrov, tot a spus sluga lui că rezonează cu tine, zi-i și lui petrov că dorești să-ți fie șef și se rezolvă. Trist, Nicușoare!

 7. nicusor fi tare nu te lasa!!! cine nu voteaza cu nicusor voteaza cu firea :DDD

  • Asa e. Numai sa ajunga sa candideze ca-s multi lupi in padure si Nicusor e cam naiv (asa a pierdut si partidul in favoarea ciolosistilor).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.