G4Media.ro

Nicolae Giugea, reales preşedinte al PNL Craiova: Începând de azi, la Dolj…

sursa foto: Facebook

Nicolae Giugea, reales preşedinte al PNL Craiova: Începând de azi, la Dolj suntem în opoziţie faţă de PSD

Deputatul Nicolae Giugea a declarat, joi, după ce a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Craiova, că la nivelul municipiului liberalii sunt în opoziţie faţă de PSD.

„Toţi cei care au luat cuvântul aici (n.red.: la Comitetul de Coordonare Local al PNL Craiova) au exprimat acelaşi lucru: începând de astăzi, PNL Craiova este în opoziţie, ca să fie clar pentru toată lumea. N-aş vrea să transmit mesaje în ghilimele PSD-ului, astfel încât să nu ştie ce să priceapă. Nu, clar: PNL Craiova şi, de asemenea, sunt convins că şi PNL Dolj suntem în opoziţie faţă de PSD. Argumente? Suficiente! Şi, domnule preşedinte (n.red.: preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica), permiteţi-mi să mă pun garantul pentru organizaţia municipală că vom fi în opoziţie faţă de PSD”, a spus Giugea după ce a fost reales preşedinte al PNL Craiova, transmite Agerpres.

Giugea, care în 2020 a candidat din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, susţine că modelul de administraţie impus de Olguţa Vasilescu este „modelul Mazăre de la Constanţa”.

„Cine ne era prezentat ca cel mai bun administrator din România? Mazăre! Ştiţi foarte bine cum urcau pe scenă, victorioşi şi transmiţători de mesaje. Mazăre nu şi-a dus modelul până la capăt şi s-a tăiat filmul şi pentru administraţia craioveană, că nu mai ştie ce să facă. Craiova este singurul mare oraş al României pe care PSD îl ţine în propria ogradă, pentru că nu l-a pierdut încă. PSD conduce de 30 de ani Oltenia. Măi, fraţilor, suntem olteni şi toată lumea aşteaptă o scânteie de la noi. De ce toate celelalte mari oraşe ale României se dezvoltă? De ce singurul mare oraş al României care se depopulează este Craiova? De ce tineretul craiovean care îşi termină studiile la şcolile din Craiova unde se face învăţământ serios preferă să plece în altă parte, în România, în zonele care se dezvoltă?”, a spus Giugea.

Acesta a mai afirmat că va dezvolta şi mări organizaţia PNL Craiova, iar în perioada următoare va merge pe fiecare stradă şi în fiecare cartier. „Toată acţiunea administrativă a primăriei se rezumă la „bagă-le nişte flori! Anul acesta aţi fost încântaţi cu lalele în valoare de 15 miliarde lei vechi. Mă întreb acum, cu indexările astea, cât or mai fi lalelele”, a mai afirmat preşedintele PNL Craiova.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Mai crede cineva basmele astea ca PNL e in opozitie fata de PSD cand ei guverneaza si fura impreuna?
  Iar peste cateva luni toti penelistii vor vota ca premier un pesedist – Ciolacu!
  PNL a devenit sluga PSD, un vot pentru PNL e de fapt un vot pentru PSD.

 2. ati uitat sa mentionati ca dansul a plecat cu ludovic orban si a fost presedintele dolj forta dreptei, iar acum s-a intors in pnl….:)

 3. Să-l trezească careva și pe nea Nicu Giugea! De mai bine de 1 an (de zile) PNL fură cot la cot cu PSD, iar când românul mai ridică câte o geană, semn că nu doarme chiar buștean, ambele partide dau vina pe USR…
  PS. Ce frumos sună/arată 22.12.2022, nu-i așa!? Doar 22.12.2222 sună/arată mai frumos, dar refuz sä cred că putem aștepta atăta, nu-i așa!?

 4. Toți suntem in opoziție !

 5. pentru cei care încă mai pun botul.

 6. Sterge-te la gură, că ți-a rămas urme de c……

 7. Da, unii PeNaLi sunteți în o poziție tetramembrală în fața PeSeeDeee-ilor, iar ceilalți în spatele lor!

 8. da bre, te „credem” … dar nu dintotdeauna PeNaLii a fost in „opozitie” cu PeeSeeDee?

 9. Ce incredere sa mai ai in PNL? Niste ipocriti .

  • Mai Mu13, nu mai fa pe revoluționarul, ca voi ați adus psd-ul la putere, votând-le moțiunea! Leprelor!

 10. Daca a fost reales si declara :,, de azi suntem in opozitie cu PSD”inseamna ca tot el, cel dinainte era aliat cu PSD. Cum poti crede astfel de panarame politice ?

 11. Redactia, ati omis un spatiu. Ca sa fie conform cu realitatea, trebuie scris „PNL in o pozitie cu PSD”, nu „opozitie”.
  Iar daca precizati si pozitia ar fi foarte clar: misionar, 69, doggy, cowboy, reverse cowboy etc. Eu cred ca PNL face rimming.