G4Media.ro

Newsweek: Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, trebuie să recupereze datoriile la stat, dar…

Newsweek: Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, trebuie să recupereze datoriile la stat, dar ea însăși este datoare la bugetul public

Directorul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Mihaela Triculescu are o datorie de peste 20.000 de lei către Universitatea de Vest din Timișoara după ce nu a respectat prevederile unui contract din fonduri europene reprezentând burse din perioada doctoratului (nesusținut, în final), dezvăluie Newsweek.ro. Fosta doctorandă Triculescu a comis, în același timp, un plagiat și un autoplagiat, la nivel internațional, victimă fiind chiar îndrumătorul lucrării.

În CV-ul publicat cu multe săptămâni după numirea în funcție – numire care a avut loc la începutul acestui an -,
Triculescu a fost expeditivă: Facultatea de Științe Economice licență (1994-1998) și master (2006-2008) la Universitatea din Craiova, un certificat de manager și unul de formator, economist la o firmă privată (1999-2002), director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj (2011-2012), director economic la altă societate privată (două mandate: 2002-2011 și 2012-2016). Din septembrie 2016 și până la numirea la ANAF a fost practician în insolvență.

Citește integral pe Newsweek.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Si mira pe cineva??

 2. Evident, o inhaitata cu gruparea infractional psd nu poate fi decât o creatura care incearca sa traga statul in piept si sa fure de la buget cat se poate De asta a fost trimisa la ANAF de hotul odios Vălkpv, desi e o NULITATE si o IMPOSTOARE

 3. Aceasta este persoana care a dat ordin să se blocheze toate, da, ați auzit bine, toate conturile unei persoane și a membrilor familiei, inclusiv cele deschise pe numele copiilor, pentru o datorie de 10 lei, spre exemplu, fără a-i păsa dacă acele persoane mai au din ce să-și hrănească familia. Nu sunt în domeniu, dar cred că a încălcat și legea cu acest ordin.

  • Bunicilor, verilor (chiar și a verilor din america) a vecinilor, nepoților vecinilor……mă întreb dacă-mi mai pot folosi cardul…..

  • Model ideal al jegosului psd roman,ce poti pune in functii,catele si hoti.

 4. pe fenechiu anaf l-a facut scapat de 1 milion de euro datorie.

  fenechiu, infractor martir. din orasul care ni l-a dat pe sinistrul justitiei.

  are tara prosti sa plateasca. si toti credinciosi. zilnic la liturghie, la A3.

  • Intrebati si pe „avocatii” lui Fenechiu, in frunte cu jegul numit Mona Pivinicieru, unul dintre cei mai corupti judecatori din Romania, infiltata in CCR ca sa distruga justitia si sa ii scape pe penali de pedepse. Despre Toader, se stie ce nulitate profesionala este – motiv pentru care a su fost votat rector de un corp profesoral la fel de medicoru si clientelar ca si el. RUSINE TARABA UNIVERSITARA AL I Cuza DIN IASI cu asemenea profesori !

 5. Dacă sunteți Fraieri și-i votați . Suportații atunci.

 6. Model ideal al jegosului psd roman,ce poti pune in functii,catele si hoti.

 7. protejata lui valkov, panimaiesh, e acolo sa directioneze banii pe lantul trofic, la partid, la prea cinstitii „conducatori”
  ce jaf de jaf urmeaza….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.