G4Media.ro

New York: O adolescentă ucisă şi alţi doi tineri răniţi, după ce…

sursa foto: Unsplash

New York: O adolescentă ucisă şi alţi doi tineri răniţi, după ce au fost atinşi de gloanţe rătăcite

O fată în vârstă de 16 ani a fost ucisă şi alţi doi tineri răniţi după ce au fost atinşi de gloanţe rătăcite, la New York, vineri, din cauza unui scandal între un bărbat care se certa cu un alt individ pe stradă, reletează news.ro, conform Le Figaro.

Conform şefului poliţiei din New York (NYPD), Keechant Sewell, tânăra se întorcea de la liceu, din Bronx (nordul Manhattanului) şi era însoţită de o altă tânără de 16 ani şi un băiat de 17 ani.

La o intersecţie, un pieton se certa cu un alt individ pe trotuarul opus, când a scos o armă şi a tras în mod repetat, potrivit lui Keechant Sewell, care i-a numit pe cei doi drept ”infractori neruşinaţi”.

Adolescenta a fost împuşcată în piept, iar ceilalţi doi în picior şi în fese. Cei trei tineri au fost transportaţi la spital, dar cel mai grav rănit, adolescenta în vârstă de 16 ani, care ar fi trebuit să aibă ”un viitor strălucit”, a murit, a precizat şeful NYPD.

Ceilalţi doi adolescenţi sunt internaţi în spital şi sunt în stare stabilă. Nu au avut loc arestări, dar poliţiştii au filmări de pe camerele de supraveghere şi au promis că responsabilii vor fi aduşi în faţa justiţiei.

Este a doua oară într-o săptămână când tinerii din New York sunt victimele gloanţelor rătăcite trase în mijlocul străzii de către indivizi înarmaţi.

Pe 31 martie, un băiat de 12 ani a fost ucis în Brooklyn în timp ce mânca într-o maşină parcată, iar o femeie de 20 de ani a fost rănită. În maşină se mai afla o fetiţă în vârstă de 8 ani, care a scăpat teafără şi nevătămată.

Noul primar democrat al New York-ului, Eric Adams, un fost ofiţer de poliţie, a fost ales la sfârşitul anului 2021 datorită campaniei sale de combatere a criminalităţii, recidiviştilor şi proliferării ilegale a armelor de foc, deoarece statisticile arată că infracţiunile şi delictele au crescut brusc odată cu pandemia de Covid-19.

Pentru primul trimestru al anului 2022 – de la 1 ianuarie până la începutul lunii aprilie – numărul de împuşcături şi incidente armate în New York City a crescut de la 260 la 296, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2021, potrivit cifrelor NYPD

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Bun articol! :)))))

  2. Mai taci buey diversule! :)))))

  3. Datoria guvernamentală a urcat la aproape 597 de miliarde de lei, la finele lui februarie, și reprezenta 50,6% din PIB

    Începutul articolului.

  4. Sunt un tembel care ma cred Dumnezeu,sunt fugit de la Balceanca si nu-mi mai iau tratamentul. 🙃

  5. condoleante/condolences