G4Media.ro

NEVERSEA a stabilit data următorului festival pe plaja din Constanța

NEVERSEA a stabilit data următorului festival pe plaja din Constanța

A patra ediție a festivalului NEVERSEA va avea loc în perioada 8-11 iulie 2021, pe plaja din Constanța. Organizatorii au transmis că perioada de desfășurare a fost aleasă de fanii festivalului din toată lumea:

„În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea“, se arată în comunicatul transmis.

Organizatorii festivalului spun că ediția din 2021 va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța. Organizatorii Neversea și alți organizatori de evenimente din România s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru menit să identifice toate măsurile necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021, în cele mai sigure condiții.

Vergil Chițac, primarul Constanței, a declarat că speră ca în scurt timp să avem vaccinul anti COVID-19 pentru ca festivalul să se poată desfășura în condiții cât mai bune:

„Sperăm ca în scurt timp să avem vaccinul pe piață și că până în vară vom reveni la normal din punct de vedere pandemic, un normal care să ne permită din nou să ne bucurăm de vară, de mare, să ne primim turiștii din țară și străinătate cu brațele deschise și să le oferim clipe de neuitat în condiții de siguranță deplină“, a declarat Chițac.

sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Doamne ajuta sa scăpăm de Covid-19.
    Sa ne întoarcem la viata normala.

  2. Catre NEVERSEA,
    Dupa ce va strangeti toatele acaretele si va încasați toți banii să curățați și plaja de chiștoace.
    S au strans saci de chiștoace dupa voi. Plaja e contaminata 100% pe zona de neversea. Vă demonstrez oricand. Acu e alta primărie o sa se mai schimbe lucrurile. 😉