G4Media.ro

Narcis Neaga și-a desecretizat salariul obținut de la CNAIR anul trecut: A…

Narcis Neaga și-a desecretizat salariul obținut de la CNAIR anul trecut: A fost plătit cu peste 22.000 de lei pe lună

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Nercis Neaga, a câștigat, ca salariu, anul trecut peste 22.000 de lei (aprox. 4.700 de euro) pe lună de la instituția pe care o conduce, potrivit declarației de avere desecretizate postată pe site-ul companiei.

Declarația de avere desecretizată a lui Narcis Neaga

În total, Narcis Neaga a încasat salarii de 179.134 de lei (aprox. 38.000 de euro) din data de 7 mai, când a fost numit în funcția de director general, și până în 31 decembrie 2018.

De asemenea, Neaga a obținut și 4.584 de lei în calitate de membru în Consiliul de Administrație al CNAIR.

Desecretizarea veniturilor obținute de la CNAIR a fost făcută luni de Narcis Neaga, după ce G4Media.ro a scris duminică despre faptul că acesta și-a ascuns, în declarația de avere, veniturile încasate de la instituția pe care o conduce.

În declarația depusă inițial, Neaga a acoperit cu marker negru salariul pe care Neaga îl încasează de când conduce CNAIR, dar și venitul obținut din calitatea de membru al Consiliului de Administrație din CNAIR. Neaga și-a acoperit și semnătura de pe declarația de avere.

Declarația de avere a lui Narcis Neaga depusă inițial și secretizată

În schimb, Neaga a lăsat ”la liber” veniturile pe care le încasează soția lui din pensie (13.799 lei anual), venitul pe care l-a încasat Neaga în calitate de consilier al ministrului Transporturilor (16.191 lei/an), venitul pe care l-a încasat în funcția de membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (40.575 lei/an) sau venitul pe care îl încasează din închirierea unui apartament (19.200 lei).

Neaga a notat în declarația de avere că are un teren intravilan în Tuzla, de 1237 mp, două case de vacanță în Avrig, un apartament în Sibiu și unul în București și un credit de 203.000 lei scadent în 2020.

Duminică seară, premierul Dăncilă a declarat, la Antena 3, că ia în calcul demiterea lui Narcis Neaga pentru că nu va reuși să inaugureze cei 100 de kilometri promiși până la sfârșitul anului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. boborul merita sa fie jupuit. pana la os. apoi si oasele luate.

  2. Un derbedeu incompetent…

  3. Bun, il da afara d-na Veorica, dar el ramane cu salariul incasat – pe degeaba, iar noi ramanem cu ochii in soare.

  4. De ce? Pentru ce e platit individul asta si atatia altii ca el cu asa o avere? „Pentru ca putem” , nu- i asa? Cand atatia oameni sunt platiti cu NIMIC dupa ani grei de munca! Mizerie si nemernicie pesedista, comunista, jigodism autentic!
    Dreptate adevarata ar fi sa i se ia banii inapoi dupa atatia km de autostrada. Si stiti ceva? Nici chiar daca se faceau 10000 km de autostrada tot nu se justificau banii astia!

  5. Problema e nu este cît cîștigă, ci dacă merită cît cîștigă. Așa, ca valoare absolută, să notăm că un director general de la o societate județeană de drumuri ia în mînă peste 9.000 lei pe lună.

  6. Nimic de zis. Poate sa aibă și 10000 EUR. lunar dar rezultatele? performanța contr. de management?. O singura concluzie: banii înapoi, plătit cât a realizat. O întrebare:: oare este singurul manager in comp. de stat in situația asta? Numai de bine.