G4Media.ro

Narcis Neaga își ascunde veniturile încasate de la CNAIR în declarația de…

Narcis Neaga își ascunde veniturile încasate de la CNAIR în declarația de avere (DOCUMENT)

Narcis Neaga, șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, și-a ascuns, în declarația de avere, veniturile încasate de la instituția pe care o conduce. Neaga este directorul general al companiei din 7 mai 2018 și, înainte de acest moment, a fost consilierul personal al ministrului Transporturilor.

În declarația datată 12 iunie 2019 singurul venit care este acoperit cu un marker negru este salariul pe care Neaga îl încasează de când conduce CNAIR, dar și venitul obținut din calitatea de membru al Consiliului de Administrație din CNAIR. Neaga și-a acoperit și semnătura de pe declarația de avere.

În schimb, Neaga a lăsat ”la liber” veniturile pe care le încasează soția lui din pensie (13.799 lei anual), venitul pe care l-a încasat Neaga în calitate de consilier al ministrului Transporturilor (16.191 lei/an), venitul pe care l-a încasat în funcția de membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (40.575 lei/an) sau venitul pe care îl încasează din închirierea unui apartament (19.200 lei).

Neaga a notat în declarația de avere că are un teren intravilan în Tuzla, de 1237 mp, două case de vacanță în Avrig, un apartament în Sibiu și unul în București și un credit de 203.000 lei scadent în 2020.

Duminică seară, premierul Dăncilă a declarat, la Antena 3, că ia în calcul demiterea lui Narcis Neaga pentru că nu va reuși să inaugureze cei 100 de kilometri promiși până la sfârșitul anului.

Declarația de avere poate fi consultată aici.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Pai cum domnule, e gata demis deja … sa moara constiinta lu’ duoamna Veorica calare pe demnitatea dansei, carele se jura cu mana pe cord ca … Şeful CNAIR ”pleacă acasă” dacă până pe 31 decembrie 2018 nu sunt finalizaţi 100 de kilometri de autostradă .

  Pai douamna Veorica e prim ministru, nu e ultima otravita din partid. Cand zice ceva, cuvantul ei este pecete! 😆

  Aici: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22855478-dancila-seful-cnair-pleaca-acasa-daca-pana-31-decembrie-nu-sunt-finalizati-100-kilometri-autostrada.htm

 2. Nu cunosc veniturile obscure ale lui Narcis Neaga si nu cunosc un politician roman actual care sa-si deconspire toate veniturile.

  • Dl. @emil nu cunoaste.
   Asta ar fi induiosator, daca dl. emil n-ar vorbi atat de mult.
   Asa …. 😆

 3. Cele mai mari furturi din bani publici s-au produs la CNAIR sau Ministerul Dezvoltarii Regionale ! Deci nu este nici un mister ca Narcis Neaga a furat la greu din banii publici. Evident ca a si cotizat la partid si la sefii cu mare greutate in partid. In alta ordine de idei, de cate ori am sesizat hotiile de la CNAIR la ziarul Cotidianul, acest ziar complice la hotie nu apublicat absolut niciodata sesizarile, fie prezumtive fie reale. E clar ca acest jurnal al lui Nistorescu a fost complice la hotiile PSD.

 4. Creditul scadent in 20 – 20 (sic!) este doar de mascare a spagilor si hotiilor din CNAIR. Neaga nu este altceva decat un „Dragnea al transporturilor” : drumuri si autostrazi pe hartie si la tembelizor, averi pe care in alte parti oamenii le fac in generatii, justificate cu salariul de bugetar, lipsa de actiune din partea organismelor statului (politie, procuratura, SRI, justitie) pentru anchetarea matrapazlacurilor, ingaduinta din partea Guvernului etc etc.