G4Media.ro

Municipiul Bistriţa şi localităţile componente intră în carantină de joi dimineaţă, pentru…

Municipiul Bistriţa şi localităţile componente intră în carantină de joi dimineaţă, pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 9,4 cazuri la mia de locuitori

Municipiul Bistriţa şi localităţile componente intră în carantină, de joi dimineaţă de la ora 5.00, pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 9,4 cazuri la mia de locuitori. Şeful DSU a semnat ordinul de carantinare, iar acesta a fost publicat în Monitorul Oficial, relatează News.ro.

Municipiul Bistriţa intră oficial în carantină începând cu data de 19.11.2020, ora 05:00! Zona carantinată cuprinde şi localităţile componente ale oraşului Bistriţa, şi anume Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătiniţa, Unirea şi Viişoara. Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind instituirea carantinei zonale pentru Municipiul Bistriţa a fost publicat în Monitorul Oficial Nr. 1095/18.11.2020”, a transmis, miercuri, Prefetura Bistriţa.

Incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus, în ultimele 14 zile, a ajuns la 9,4 cazuri la mia de locuitori.

Ordinul de carantinare cuprinde măsurile care se aplică în următoarele 14 zile şi care au fost luate în toate localităţie carantinate, respectiv limitarea deplasărilor, limitarea sau interzicerea unor activităţi, permiterea tranzitării localităţii şi reducerea activătăţii chiar şi pentru magazinele alimentare.

Sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.