G4Media.ro

Kremlinul spune că regretă „prejudecățile nejustificate” ale Republicii Moldova la adresa Rusiei/…

Sursa foto: AFP / NATALIA KOLESNIKOVA

Kremlinul spune că regretă „prejudecățile nejustificate” ale Republicii Moldova la adresa Rusiei/ Peskov: „Suferă probabil de infectare cu rusofobie”

Kremlinul a declarat joi că regretă ”prejudecăţile nejustificate” ale Republicii Moldova la adresa Moscovei şi că Rusia rămâne deschisă bunelor relaţii, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Republica Moldova s-a aflat în centrul atenţiei de la declanşarea invaziei ruse în Ucraina, existând temeri că această mică ţară, care se învecinează cu Ucraina şi are trupe ruse staţionate în regiunea sa separatistă Transnistria ar putea fi atrasă în conflict, comentează agenţia de presă britanică.

”Rusia a fost mereu – şi rămâne – deschisă stabilirii de relaţii de bună vecinătate şi reciproc avantajoase cu (Republica) Moldova. Regretăm sincer că conducerea R. Moldova manifestă prejudecăţi nejustificate şi neîntemeiate la adresa Moscovei. Suferă probabil de infectare cu rusofobie”, a declarat joi reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nimeni nu va sufera, nici macar aia de se dau prieteni cu voi. Civilizati-va si lumea o sa stea de vorba cu voi

  2. Peskov asta e mare actor. Chiar sa nu stie el de ce nimeni din lumea civilizata si in special tarile din fostul bloc comunist nu ii suporta?Chiar e convins ca tot ce au facut sovieticii din 1945 pana acum ar trebui sa le aduca admiratori?

  3. Mmda, prejudecăți nejustificate… Ebola, COVID, malarie…Rusofobia este singurul antidot cunoscut pentru politicile Kremlinului.

  4. Fobie inseamna teama. Deci dupa ce s-au straduit atat sa inspire tuturor teama, de ce sunt contrariati ca are efect? Partea proasta (pentru ei) este ca tot ma multi isi inving teama si incep sa reactioneze.