G4Media.ro

Modelul Bolojan se extinde: noul președinte al Consiliului Județean Caraș Severin anunță…

Modelul Bolojan se extinde: noul președinte al Consiliului Județean Caraș Severin anunță modificarea organigramei

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), aflat la primul mandat, a anunțat reorganizarea instituției în două săptămâni pentru a o face „mai aerisită” şi „mai suplă”.

E al doilea nou șef de CJ, după Ilie Bolojan (Bihor, PNL) care anunță restructurări ale unor instituții în care în ultimii ani s-au făcut angajări pe bandă rulantă. Romeo Dunca vine din mediul privat, el fiind fondatorul unei dintre cele mai mari companii de transport rutier din România.

„Lucrăm la organigramă. Vrem să o aerisim, adică să lăsăm loc oamenilor care vor să muncească, să le lăsăm spaţiul vital, să nu fie înghesuiţi şi încurcaţi de eventualii salariaţi care s-ar putea să nu muncească aşa de mult”, a declarat pentru Agerpres preşedintele CJ Caraş-Severin.

El nu a precizat câte posturi ar putea fi restructurate, menţionând însă că prin noua organigramă se vor putea crea resurse financiare suplimentare, ce vor fi folosite la elaborarea de noi proiecte cu finanţare europeană.

„Vrem să o facem mai suplă (organigrama, n.r.), mai aerisită. Suficient de mult ca să facem nişte economii, să putem avea bani de finanţări pentru studii de fezabilitate şi să atacăm partea de fonduri europene. (…) Cred că o să avem creionată noua organigramă în maxim două săptămâni, pentru că noi am început să lucrăm la ea”, a mai spus Romeo Dunca.

Dunca a dat ca exemplu de ineficiență cântăreții angajați la Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, o instituție din subordinea Consiliului Județean, potrivit Express de Banat.

Foto: Romeo Dunca / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bolojan stie foarte bine ce face si am increderea ca nu a facut anuntul de ochii lumi.
    Insa Dunca pare ca face anuntul la mahmureala: Io i-am pus sa-mi cante si ei imi danseaza?! Restructurare!

  2. Azi în Oradea, mâine-n toată țara!

  3. la mai multe cit mai repede

  4. mergeti la regiile de ape. sunt acolo organigrame care seamana cu arborele genealogic al regilor Frantei. mergeti sa vedeti vilele sutelor de sefi.
    apa de robinet costa mai mult decat futti-feshul fratilor micula, cei care ne-au spoliat. numai un miliard de euro. jumatate ei, jumatate creditul facut sa le platim.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.