G4Media.ro

Ministrul Sănătății a vaccinat mai multe persoane în cabinetul unui medic de…

Ministrul Sănătății a vaccinat mai multe persoane în cabinetul unui medic de familie din Bihor/ Ioana Mihăilă: Concursul pentru posturile de directori ai CNAS a fost corect. Vom relua procedura

Ministrul Sănătății a fost prezent, sâmbătă dimineață, într-o vizită de lucru din județul Bihor, unde a verificat modul în care decurge procesul de vaccinare anti-COVID.

Ioana Mihăilă a vaccinat mai multe persoane în cabinetul unui medic de familie dintr-o localitate bihoreană și a lăudat județul pentru activitatea de limitare a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Ministrul a declarat că județul Bihor poate fi dat ca exemplu de bune practici, atât pentru testarea rapidă și masivă din prima fază a pandemiei COVID-19, cât și pentru desfășurarea procesului de vaccinare.

Întrebată despre rezultatele dezastruoase în urma susținerii concursului pentru posturile de directori ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Ioana Mihăilă a spus că examenul a fost ”unul corect” și că procedura de examinare va fi reluată.

Cât despre vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale, ministrul Sănătății a dat exemplul propria experiență spunând că după rapel teama de infectare și răspândire a COVID-19 a scăzut considerabil.

Mihăilă a spus că nu ar vrea să vorbească despre obligativitatea vaccinării cadrelor medicale sau a profesorilor, dar că îi îndeamnă pe aceștia să își inoculeze serul anti-coronavirus în număr cât mai mare.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Mihaila,o extremitate…a lui Vlad Voiculescu!

 2. Totuși, cum a ajuns pedichiurista asta ministru?

  • Banuiesc ca a facut si o scoala spre deosebire de tine care ai baut cerneala…..

  • Limba albastra , pune mana pe carte sa-ti faci un rost si altfel decat cu 3 lei pe fiecare gunoi aruncat din propria ograda!

 3. …nu sti?
  …pái…la fel ca Voiculescu?

 4. Odata un neamt mi-a spus ca un manager de multinationala nu trebuie sa piarda timp pe drumuri cu masina ci sa ia avionul cand se poate.
  La fel, un ministru nu trebuie sa piarda timpul facand ceea ce poate orice doctor. Ministrul trebuie sa foloseasca timpul mult mai inteligent.
  Si sa nu aud de alea cu „era in timpul liber”. Daca chiar are timp liber, sa se odihneasca ca avem nevoie de ministri puternici si in forma buna.

  • e vorba de puterea exemplului boss, dar de unde sa știe romanii de asa ceva când sunt scăldați în fiecare zi in laturile de la latrinele TV?

  • Puterea exemplului?

  • Exemplul trebuia sa fie în ianuarie, acum e doar populism de 2 bani și aruncarea la gunoi a banilor noștri dați pentru salariile de ministru și consilieri.

 5. Fake news tip g4media in ce privește obligativitatea vaccinării.
  Uite aici ce a zis doamna ministru
  https://m.facebook.com/MinisterulSanatatii/videos/1443665522648822/
  Faptula ca declara ca nu vrea sa se ajungă la obligativitatea vaccinării pentru anumite persoane înseamnă că o ia în calcul și fiind autoritate de reglementare are și puterea de a o legifera.

 6. @anonim – Adevarul e ca ai si tu o ingrijorare, nu?

  • @kafka
   Am multe îngrijorări. Orice obligatie introdus arbitrar de autorități e chestionabila.
   Mai e ceva care ma îngrijorează. Faptul ca decidenții nu au curajul sa își asume niște opțiuni. E alba sau neagra nu o scalzi ca ți-e teama sa iei anumite masuri.
   Si chestia asta nu numai în problema vaccinării. E mai delicat cu vaccinarea ca are efect asupra întregii populații, bebelușii de 1 zi incluși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.