G4Media.ro

Ministrul pentru Afaceri Europene dă vina pe atacurile informatice și traducători pentru…

Ministrul pentru Afaceri Europene dă vina pe atacurile informatice și traducători pentru gafa de pe site-ul oficial de prezentare

Reprezentantul ministrului pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a dat vina pe atacurile informatice și pe serviciile de traduce când a justificat confundarea Consiliului UE cu Consiliul European de pe site-ul oficial președinției României a UE.

Reamintim că pe site-ul oficial dedicat președinției române a Consiliului UE, site gestionat de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, Consiliul UE a fost confundat cu Consiliul European. Eroarea apare în versiunea în limba engleză a site-ului www.romania2019.eu, în pagina unde este prezentat logo-ul oficial.

Precizările transmise redacției G4Media.ro:

– Ministerul Afacerilor Externe a întâmpinat dificultăți în afișarea anumitor texte, site-urile sale, gestionate de către direcțiile de specialitate ale instituției, fiind supuse sistematic unor atacuri informatice menite să discrediteze aceste platforme online. Acest lucru a condus la afișări parțiale de text, motiv pentru care ne cerem scuze pentru aceste inconveniente.

– Site-urile sunt traduse în baza unui serviciu de traducere contractat anterior de către Ministerul Afacerilor Externe, conform normelor legale în vigoare. În baza contractului, responsabilitatea pentru traduceri revine prestatorului de servicii. Erorile au fost remediate de îndată.

Cum s-a remarcat și în articolele apărute pe acest subiect, platforma online include zeci de pagini de texte. Vă mulțumim pentru interesul manifestat.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Dusmanii poporului au inceput sa ne saboteze!

  2. Ministrul Negrescu traieste din a da vina intotdeauna pe altii. S-a inconjurat numai de diletanti si are o prestatie lamentabila. Un fiu de securist ( camuflat in diplomat) , a ajuns unde a ajuns pe niste filiere dubioase. Nu isi asuma nimic si pregatirea Presedintiei Consiliului UE se indreapta spre un esec insa el minte cum respira pentru ca asa a invatat acasa si asa il invata si partidul.

  3. Parca mai era un deputat care adresa insulte, amenintari si injurii si apoi zicea ca nu doar el are acces la computator, nu?
    Sa inteleg ca asta e noua scuza?

  4. Presedintia UE va fi un dezastru, ca orice alt lucru de care se ocupa aceasta natiune de inutili lacomi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.