G4Media.ro

Ministrul Nicolae Ciucă și președinții comisiilor de apărare din Parlament au discutat…

Ministrul Nicolae Ciucă și președinții comisiilor de apărare din Parlament au discutat despre revizuirea legislației referitoare la securitatea națională

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedinţii celor două Comisii ale Parlamentului pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, senatorul Nicoleta Pauliuc şi deputatul Constantin Şovăială, cu care a discutat despre evaluarea şi revizuirea cadrului legislativ din domeniul securităţii naţionale.

 • „Agenda întâlnirii cu cei doi preşedinţi ai Comisiilor pentru apărare a cuprins discuţii despre iniţiativele legislative susţinute de MApN, care se află în dezbatere parlamentară, despre proiectele legislative pe care ministerul le are în pregătire, precum şi despre unele acţiuni de informare şi documentare la care ar putea participa membrii acestor două comisii. Ministrul Ciucă a solicitat sprijinul celor doi parlamentari pentru a institui un ‘mecanism transparent de consultare pe domeniile care ţin de apărarea şi securitatea României, la care să contribuie experţi din toate instituţiile şi din toate mediile politice’, subliniind că este necesară evaluarea şi revizuirea cadrului legislativ din domeniul securităţii naţionale”, se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, senatorul Nicoleta Pauliuc a subliniat necesitatea obţinerii consensului politic pe diferitele proiecte legislative care privesc securitatea naţională, astfel încât România să poată asigura şi garanta cetăţenilor săi un climat de securitate.

În discuţiile legate de iniţiativele legislative, ministrul Apărării Naţionale a cerut sprijinul celor doi parlamentari pentru a adopta, în regim de urgenţă, proiectul de lege pentru înzestrarea Forţelor Navale Române cu un sistem de instalaţii mobile de lansare rachete antinavă.

 • „De asemenea, ministrul Ciucă a solicitat şi obţinut sprijinul deputatului Constantin Şovăială pentru dezbaterea şi aprobarea în Comisia pentru apărare din Camera Deputaţilor, a PL-x nr. 199/2020, Proiect de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.223/2015 privind pensiile militare de stat şi instituirea unor măsuri în domeniul pensiilor militare de stat”, se mai arată în comunicatul MApN.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: MApN/ Laurențiu Turoi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Mai degrabă romanii sunt uciși de crima organizata instituțională și de avizele ISU false, nu de rachetele antinava.

 2. Nu fiți răi! Sfârșitul e aproape sau trogloditii încă mai speră, nu există speranță doar, iluzii, mergem pe culoarul reîntregirii sub aspect uman dar noi suntem din film haliudian în care sanăvăbici are mai mult curent decât currentul lor fuck of, gher out sau ou, defapt ei ne conduc, ei ne transformă și ne schimbă daaaaaar nimic din ce am trăit, cred simt, nu va fi modificat, eu unul sunt personajul născut în 26 12 75 manta gheorghe iubitor de ruși și sârbi

 3. SI CARE E REVIZUIREA ? SA VA DATI PENSII SPECIALE DE 1000 DE EURO PE SECUNDA ?
  SA VA PENSIONATI LA ANGAJARE ?

 4. Eu sunt și Pen aLii și Pena L iubesc doar cr avata roși e, comanda ntul de grupă, detașat ment și unitate roșul galben n și albastru u, știu tot ce trebuie să știe un copil bătrân la 45 de ani ce nici o pisică bătrână de cotro ceni n a cunoscut. Vă doresc haudiție perfută tă tă, nu ling ciorile by para ziț ii noi le f… tem direct în c o ur by c zc ăsta lup tă în casta gnion ni ogn

 5. Sa cumparam rachete de 300 milioane USD de la SUA ( inca o tinichea pe piept ) si pensiile militare astea sunt prioritatile absolute ale Romaniei PNL-USR -KIWI acum cind ne-am mai indatorat 13 mld USD in 2020.
  Nu avem de niciunele dar avem armament si armata foarte bine platita cu tot felul de jucarii inutile in fata Rusiei

 6. Ăsta la ce vârstă s-a pensionat?
  Nu era vorba că nu au ce căuta militarii miniștri la ministerele apărării în U.E.?

  • Asa e baros, mai bine punem o contabila la ministerul apararii, ce dracu sa caute un militar, ce legatura are el cu armata

  • Da, ce să caute militarii la mapn, doctorii la min sănătății și economiștii la min finanțelor? Să se schimbe între ei, ca să nu știe niciunu de capul lui, astfel că Bargu Gh. și mama Russia să fie mulțumiți. Plăcuțe!

 7. astia someaza din 1944, dar se ingrasa mai rau ca porcii, pe spatele poolimii.
  Singurul pericol pentru tara asta, sinteti chiar voi, imbuibatii speciali.

  • Iti inteleg durerea. Eu zic sa-ti cauti o tara unde armata e armata iar fatalaii zdrobiti din prima. E una mai pe la est asa. Brutalsky si dedovoschina. Pe saturate. Romanii nu au armata serioasa.

 8. ce falcute durdulii are. i se trage de la antrenamentele grele, istovitoare din armata.. e greu sa mananci vreo 10 shaorme pe zi.

  • Ori esti prea tanar ori nu ai facut sporturi grele.

   Daca esti sportiv in tinerete, faci forta, rezistenta, cari piatra, spargi lemne, saci de ciment (eventual cate doi) ramai cu un anumit metabolism. Dupa ce cari cu roaba 16t de pietris crede-ma ca 10 shormici nu inseamba mare chestie.

   Dupa ani de zile in care a trebuit sa abandonezi miscarea brutala ramai cu foamea. Daca mai si treci la birou poti adauga si zece kg pe an.

   Asta a patit. Iar daca te uiti la marii sportivi din trecut aproape toti s-au ingrasat destul de tare.

   Asta nu e motiv sa arunce nimeni cu noroi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.