G4Media.ro

Ministrul Muncii: PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi…

Ministrul Muncii: PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri. Nu vând iluzii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că „grija” sa este ca „oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp”, dar nu le vinde iluzii şi nu îi minte. „PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri”, spune Alexandru.

„Sunt oameni care ne-au spus că ne va costa electoral decizia de a creşte pensiile în funcţie de posibilităţile bugetare lăsate de criza economică din acest an şi nu cu 40%. Guvernul a decis cu respect pentru pensionari – 14% (cea mai mare creştere de până acum) şi cu responsabilitate pentru cheltuielile bugetare. Pensiile se plătesc din contribuţiile oamenilor care muncesc. Aceşti oameni fac tot ceea ce se poate să menţină locurile de muncă. De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc duşmanii pensionarilor?”, a scris, marţi, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Ea a afirmat că România este singura ţară din Europa care a decis creşterea pensiilor în anul în care economia a fost grav afectată.

„PSD este iresponsabil. Ne înrăieşte! Unde am ajunge dacă am continua cu PSD? Grija mea este ca oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp. Nu vând iluzii, nu mint, nu speculez greutăţile oamenilor. PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri”, a conchis ministrul Muncii.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat în plenul reunit de marţi proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară în forma care include amendamentul PSD ce prevede majorarea pensiilor cu 40%

Premierul Ludovic Orban a afirmat că rectificarea bugetară va fi atacată la CCR.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. poate ar fi momentul sa intelegem despre ce este vorba ? doamna alexandru spune si ea cit poate spune

  2. ILUZII…le-ati creat voi(pnl si usr+)cand ati votat în parlament în speranța că nu va reusi psd-ul!!Apoi,werner cand a promulgat,sperand ca adanceste groapa psd-ului!!!I-ati ingropat si acum stati cu jalba in protap la ccr!!!Ba sunt bani,ba nu sunt bani!Treaba guvernului incepe de la momentul numirii cand,ati confirmat ca sunt bani!!!Acum,”vedetă sau panarama”,nu stiu exact trebuie sa isi asume!!!!Spor Violeta!!!

  3. Nu înțeleg de ce îi lasă să decidă? Să se urce pe ei și să nu-i lase! Adică să-și dea demisia!

  4. Doamna dar daca nu puteti sa puneti in aplicare ce a hotarat pesedeaua in parlament (cu sprijinul PNL cand erau parteneri de coalitie) de ce nu faceti un gest frumos si va dati demisia?

  5. Visez la zilele in care PNL va arata cit a fost in 2019 SALARIU MEDIU PE ECONOMIE [ dupa marirea unor salarii prin neimpozitare si cresterile salariilor cu 2500 lei/luna la constructori,medici , ambulante etc.]
    Concomitent vreau sa aud care este valoarea lunara a ,,COSULUI ZILNIC ” a unui politician nesimtit si umflat , comparet cu cel a unui pensionar cu pensia de 1 punct in 2020.
    CE CHELTUIELI ARE DREPTUL SA FACA UN PENSIONAR PESTE 65 ani ???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.