G4Media.ro

Ministrul Marcel Boloș a demis un secretar de stat după ce acesta…

Ministrul Marcel Boloș a demis un secretar de stat după ce acesta l-a insultat în birou: ”Când cobori la acest nivel nu poți ocupa o funcție de demnitate publică” / ”A fost un episod jenant, un comportament nefiresc”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat că l-a demis pe secretarul de stat Cristian Roman după ce acesta a avut un comportament ”jenant” și ”nefiresc” insultându-l în propriul birou după ce i-a retras o serie de delegări, relatează Turnul Sfatului.

”Atunci când am venit la minister am gândit o restructurare și o redistribuire a delegării atribuțiilor. A fost și cazul dânsului, iar când s-a trezit că atribuțiile sale nu mai sunt aceleași pe care le avea înainte a avut o ieșire nervoasă, a început cu partea de jigniri la adresa mea, la adresa președintelui PNL Sibiu, a altor colegi, mă rog. A fost un episod ciudat, a dat dovadă de un comportament care nu ține de funcția de demnitar public și am luat imediat decizia de a-l demite.

Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant”, a declarat Boloș pentru Turnul Sfatului.

Decizia a fost publicată miercuri, 11 mai, în Monitorul Oficial, iar Roman a blocat biroul de la minister și nu l-a deschis decât atunci când a fost amenințat că vor fi chemați jandarmii.

”Legat de faptul că a încuiat biroul, eu personal nu pot spune asta, pentru că apoi am fost plecat la Bruxelles, nu am verificat, însă din relatările colegilor mei, da, se confirmă și asta. Eu nu vă pot spune acum dacă era înăuntrul sau în afara ușii încuiate sau cât timp a stat înăuntru. Cert este că a avut un comportament nefiresc”, a completat ministrul Marcel Boloș.

Postul de secretar de stat ocupat de Roman era arondat organizației PNL Sibiu, iar Biroul Politic Județean a aprobat în unanimitate decizia ministrului, anunțând că se va face o altă propunere.

Foto: InquamPhotos – Ilona Andrei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. jigodiile P$D PNL!

  • Tot sunt de preferat homalăilor incompetenți din USR

  • marsh ba onanist PSDist imputzit. Partidul peeeenalilor si mafiotilor fosti secccuuuristi si tradatori PCR-PSD!

  • Incompententa nu are preferinte sexuale nea trollache.
   Uite de ex eu as angaja oricand un ‘homălău’ competent iar pe matale te-as trimite la aia 2 lei postarea ca sa nu trollezi pe gratis ca fraierul.

 2. Boloş e singurul ministru care merita sa fie acolo, face nota discordanta cu restul fripturistilor USL.

  • Da. E aliatul lui Bolojan, are doua facultati facute pe bune si a fost bun ca ministru in guvernul Orban.
   Nu e neaparat cel mai potrivit om pentru pozitia actuala dar fata de Grindeanu, Popescu, Firea si restul e cu totul altceva.
   Din pacate va gestiona in mare parte banii mafiei useliste la buget, nu stiu cum va impaca furtul cu varza. Probabil va inchide ochii la multe.

  • S-ar putea sa fii dezamagit de prestatia lui, nu-l lauda „in avans”. Intreaba-te cu ce s-a facut remarcat pina acum ca eu nu am auzit de vreo realizare. Ca vorbeste frumos, fluent si are un mod de exprimare relativ elegant nu inseamna ca si face ceva pozitiv. Mai asteapta un pic si vom vedea de ce e in stare. Si altii se exprimau elegant dar tot jigodii erau.

 3. Guvernarea plagiatorilor si penalilor PSD-PNL-UDMR care a distrus Romania facturile sunt la cer preturile au explodat PNRR este blocat de mafia politica penalii PNL PSD stau in sir indian la Rahova!

 4. L-o fi enervat adevarul direct spus in fata!?!

  • Cred ca e cel mai probabil scenariu.

 5. Toți sunteți la cel mai jos nivel din toate punctele de vedere. Nimic pozitiv.