G4Media.ro

Ministrul francez al finanţelor avertizează că extremista Marine Le Pen poate câştiga…

Sursa foto: Facebook

Ministrul francez al finanţelor avertizează că extremista Marine Le Pen poate câştiga alegerile prezidenţiale din 2022

Ministrul francez al finanţelor Bruno Le Maire a avertizat sâmbătă că este posibil ca lidera opoziţiei de extremă-dreapta Marine Le Pen să câştige alegerile prezidenţiale din 2022, el exprimându-şi speranţa că acest lucru nu se va întâmpla dacă actualul preşedinte Emmanuel Macron va candida pentru un al doilea mandat, transmite Reuters.

”Aşa cum ştim toţi, alegerea lui Marine Le Pen este o posibilitate. Este o posibilitate politică şi trebuie să existe opoziţie faţă de ea. Sper că Emmanuel Macron va candida şi va fi reales”, a declarat Le Maire pentru postul BFM TV.

Marine Le Pen, lidera partidului Adunarea Naţională, a fost înfrântă de Emmanuel Macron în alegerile prezidenţiale franceze din 2017. Sondajele de opinie indică faptul că ea va fi principalul adversar al lui Macron dacă acesta va decide să candideze anul viitor pentru un nou mandat de preşedinte al Franţei.

Sursa: Agerpres

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. Franța nu va mai fi o țară franceză și creștină cu idei și conducători de tip Macron, a ajuns să fie o colonie a fostelor colonii.

  2. Franța a ajuns să fie colonizată de fostele colonii și va avea același destin dacă nu oprește asta și schimbă cursul demografic.

    Sunt zone întregi în sudul Franței unde nu ai voie să mergi ca turist sau ca femeie…dacă ești de ten deschis…ești sfătuit de la hotel de problemele astea.

    • Iar catedrala istorica St. Denis din nordul Parisului (in care au fost inmormantati regii Frantei) nu mai e vizitata aproape de niciun turist, de teama ca va fi atacat de locuitorii de acolo.

  3. Ar fi minunat !

    • Rusia ar jubila, l-a pierdut pe Trump, dar o poate câştiga pe Le Pen.

    • @Vladimir …. Asta daca mai prinde Putin urmatorul ciclu de alegeri la francezi …pare ca acum deja conduce …. pe credit 😅

  4. …. „extremista” Marine Le Pen…

    zise o Redactie la fel de extremista

  5. De ce este extremista ?! Cine si pe baza afirma acest lucru, preluat necritic de G4Media ?

  6. Marine Le Pen este varianta franceza, mai scolita si lustruita a mioriticei D. Sosoaca

  7. Pai daca castiga alegerile nu e extremista, e mainstreamista.Si atunci aia care ar numi-o pe ea extremista sunt ei in fapt in extrema societatii,majoritatea votand-o.Eu nu spun ca e sau nu e asa,spun doar ca in mintea aluia care a spus ce a spus e o varza.

    • Hitler a castigat democratic alegerile.
      Nu era extremist atunci cand a luat cele mai multe voturi?

      Sau poate ca un procent foarte mare al societatii se radicalizase si era foarte sensibila la discursul revanşard si nationalist, ignorand alte aspecte atat timp cat Adolf le spunea ce vor sa auda, exact in felul in care le aprofunda temerile si convingerile, prezentandu-se ca unicul salvator al natiei.

      Intr-o societate liberala si democratica, Marine Le Pen este extremista. Ar fi un demagog in orice fel de societate, dar in Evul Mediu nu ar fi considerata extremista.

      Iar daca societatea pe ansamblu se radicalizeaza catre forme pe care nu le-am mai vazut in Europa de dinainte de al doilea razboi mondial, atunci da Marine Le Pen devine mainstream.

  8. Daca va fi aleasa presedinta Frantei putem spune adio existentei Uniunii Europeane, adio pomana europeana , libera circulatie si toate beneficiile firesti actuale ale UE.

  9. le pen, extremista? de unde pana unde? cu macron la conducere, franta a devenit rusinea europei, bataia de joc a musulmanilor imigranti, a rusiei si a magrebienilor cu cetatenie franceza, o rusine pentru francezii veritabili. lasa sa vina le pen, o sa faca ordine si asa trebuie. nu inteleg de ce e le pen extremista, totusi…

    • Poţi să postezi sub 4 pseudonime, dar eşti acelaşi gunoi rasist şi înapoiat.

  10. Ar avea și Franța după mult timp un președinte adevărat nu ca ultimii doi niște libidinoși