G4Media.ro

Ministrul Finanțelor: Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și…

Ministrul Finanțelor: Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, afirmă că salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului.

Câciu precizează, într-o postare pe Facebook, că vineri va veni în Guvern cu rectificarea bugetară, prin care vor fi asigurați banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susținerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcționarea serviciilor publice.

Postarea lui Adrian Câciu:

Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului. Respect munca oamenilor! Ministrul Finanțelor trebuie să aibă ochi atât pentru cifre, dar mai ales pentru un trai mai bun pentru cetățeni.

În ședința de Guvern de astăzi voi veni cu rectificarea bugetară, prin care asigurăm banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susținerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcționarea serviciilor publice. Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finanțelor și le mulțumesc! Avem multe de făcut în continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul Național de Redresare și Reziliență, consultări ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali.

Nu tăiem bani, ci venim cu soluții pentru a construi proiecte pentru români! Nu venim cu noi taxe, ci regândim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta în primul rând pe cei vulnerabili.

#Putem#La muncă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Nu s-a mai pomenit ca un stat membru UE sa puna la indoiala plata salariilor, pensiilor, alocatiilor, etc.

 2. Am văzut, tăiaţi de la toate celelalte ministere să vă iasă bănişorul.
  De data asta cine va rămâne pe dinafară oare.

 3. Uita-te la datoria publica!
  Ce face Coalitia pentru Dezastrul Romaniei?
  Un nou imprumut?
  Daca e ordin ne imprumutam!

 4. Vin sărbătorile, nu poti lasa bugetarul fara mancare din belsug, fara salarii , sporuri, vaucere de vacanta prime de Craciun. Cei din economia reala sa puna dracului osul la treaba ca e nevoie de bani multi. Cand te pisi pe el de vot….. decide pe banii tai Budai ( fost sofer pe Dacia papuc la DGASPC Botosani)