G4Media.ro

Ministrul Educației, despre o posibilă remaniere a sa care se discută la…

Sorin Cîmpeanu în platoul TVR / Foto: Captură – TVR

Ministrul Educației, despre o posibilă remaniere a sa care se discută la Cotroceni: Poate că știu ei mai bine decât știu eu, cine știe

“Poate știu ei mai bine decât știu eu, cine știe, posibil și asta”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la TVR, în legătură cu o posibilă remaniere care se discută la Cotroceni, după cum a scris ieri EduPedu.ro pe surse.

Potrivit surselor EduPedu.ro, Sorin Cîmpeanu se află pe lista de miniștri in discuție pentru o viitoare remaniere. “Se așteaptă decizia președintelui Klaus Iohannis, dar la nivelul PNL și al Guvernului este o distanțare față de Cîmpeanu, din cauza proiectului de legi ale educației”, a declarat ieri, 8 august 2022, o sursă de-ale noastre, apropiată de Cotroceni (mai multe detalii aici).

Sursa majoră de nemulțumire a liderului de la Cotroceni a fost vulnerabilizarea premierului Nicolae Ciucă în afacerea plagiatului, mai ales în condițiile în care Ciucă este văzut drept principalul candidat la președinție al PNL, susținut de Iohannis.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. De ce trebuie sa fie demis acest ministru? Chiar daca suna ciudat acesta chiar pare rezonabil comparativ cu tancos barna, novak, virgil popescu etc, grindeanu etcetc. De ce nu si motiveaza? De ce nu exista transparenta in 2022 intr-o tara din UE??

  • Pentru ca masurile si demersurile lui sunt gresite, chiar dezastruoase. Si pentru ca locul lui nu este acolo.

 2. La cum vorbește, el se crede un cap al Hidrei. O fi, no fi, doar Tâmpeanu știe!

 3. „Poate știu ei mai bine decât știu eu, cine știe, posibil și asta”
  Logică și exprimare de ministru al Educației !
  Profesor universitar și fost rector !
  Nu degeaba îi spun unii Tâmpeanu.

 4. Trebuia trimis la plimbare de mai mult timp! Așa nu ar fi implementat tâmpenia cu cele 5 module și fără teze ,plus alte aberații!!! A băgat în haos tot învățământul românesc!!! Anul acesta e terminat din cauza lui!!! Plus că vrea să scoată catalogul fizic ,real și să se treacă la catalog digital!!! Efectiv îngroapă și ultima fărâmă de de demnitate și respect pentru cadrul didactic!!! Rușine! Catalogul oferă aceea prestanță și demnitate pentru cadrul didactic! Dar ce să știe el???? Nimic