G4Media.ro

Ministrul Educației, contrazis de CNCAV: Angajații din Educație NU vor avea prioritate…

sursa foto: gov.ro

Ministrul Educației, contrazis de CNCAV: Angajații din Educație NU vor avea prioritate la vaccinare

Ministrul Educației anunță o prioritizare a angajaților din școli la vaccinare, dar responsabilii cu vaccinarea spun că nu se va schimba nimic în strategia de vaccinare, relatează Europa FM.

Sorin Cîmpeanu anunța, miercuri, public, că angajații din Educație vor avea acces privilegiat la vaccinare chiar de săptămâna viitoare:

„Am stabilit cu coordonatorul campaniei de vaccinare că, încă din a doua jumătate a acestei luni, personalul din învăţământ va avea o prioritate sistemică în cadrul procesului de vaccinare.”

Contactat de Europa FM, coordonatorul campaniei de vaccinare a declarat că nu se schimbă nimic în strategia de vaccinare și nu se creează un sistem special pentru angajații din școli:

“Nu se modifică strategia. Dacă se modifica ceva, anunțam acest lucru. Nu vor fi cabinete de vaccinare special destinate pentru personalul din învățământ și nici locuri rezervate în platformă. Am transmis că, în această etapă, din 15 februarie, personalul din învățământ se poate programa pe locurile disponibile în platformă în cele 180 de cabinete de vaccinare. Pentru acest lucru directorii unităților de învățământ trebuie să se preocupe de programarea personalului propriu în aceste centre de vaccinare.”

„Am avut mai multe discuții cu domnul ministru. Această strategie s-a luat în calcul înainte de deschiderea școlilor, însă, ținând cont de numărul limitat de doze, nu am putut da curs aceelei strategii. În aceste condiții, când deja peste 110.000 de persoane din învățământ sunt deja programate nu se mai justifica crearea unor linii separate pentru vaccinarea personalului din unitățile școlare.”

Foto: gov.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. este clar ca actuala coalitie e incompetenta. cum se poate tine o tara in saracie? bagi invatamantul sub pamant. ne vedem la anticipate.

  • Ne vedem la anticipate?

   Ce partid din opoziție ți se pare că ar vrea sau ar putea sau MĂCAR AR ȘTI CUM să repare Educația?

   Grobienii Mafioți, sau Grobienii Fotbaliști?

 2. Normal, prioritate au oamenii fără adăpost” și „persoanele private de libertate”!

 3. În ce tara din lumea asta profesorii au prioritate la vaccin? O casieria de la mol e mult mai expusa. Ministrul dacă era bărbat le spunea franc în fata în loc sa_i tot ducă cu preșul.

 4. Sunt 100000 de locuri libere la vaccinarea cu apa chioara(Astra Zeneca).Ce priorități mai vreți?

 5. Poți alfa adevárul de la un traseist politic?? ?