G4Media.ro

Ministrul de Interne trimite o echipă medicală la Arad pentru a verifica…

Ministrul de Interne trimite o echipă medicală la Arad pentru a verifica sănătatea prefectului și subprefectului, intrați în concediu medical. Și prefectul de Giurgiu e în concediu

UPDATE: Și prefectul de Giurgiu invocă probleme medicale. Anunțul a fost făcut la videoconferința cu ministrul de Interne de subprefectul de Giurgiu, care a spus ca prefectul Nina Carmen Crișu este la spital.

Articol inițial: Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat joi că va trimite o echipă medicală la Arad, unde prefectul și subprefectul județului au intrat în concediu medical cu câteva zile înaintea alegerilor.

”Din camaraderie, din prietenie şi din responsabilitate managerială să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia medicală şi de la Policlinica din Oradea ca să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Să nu fie, Doamne fer’, mai grav! Ministerul de Interne mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au”, a spus Vela într-o videoconferință cu prefecții.

El a ironizat situația celor doi înalți funcționari publici, spunând că ”Un prefect are extrem de multe îndatoriri, de la legalitatea şi verificarea actelor din primării, consilii locale, de la tot ce ţine de situaţii de urgenţă, care nu pot fi lăsate la latitudinea unor, nu ştiu, fenomene neprevăzute, pentru că în judeţul Arad există o viroză… Eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă într-o boală. Există şi această probabilitate, motiv pentru care voi trimite specialişti medicali să îi tratăm”.

Reamintim că Ludovic Orban i-a spus miercuri ministrului de Interne, Marcel Vela, că a observat că „se îmbolnăvesc prefecţi”, iar Vela a replicat că „e un virus” şi că doi prefecţi şi un prefect s-au îmbolnăvit. „E un virus, e epidemie. (…) Căutaţi soluţii să existe cineva care să exercite autoritatea prefectului, acolo unde s-au îmbolnăvit prefecţii şi ţinem minte această îmbolnăvire în prag de alegeri”, a afirmat Orban.

Și Rareș Bogdan a spus că unii prefecți numiți de PSD încearcă să blocheze alegerile prezidențiale: „În acest moment pesediştii sunt fierţi, pesediştii sunt disperaţi. Au dat ordin să intre în concedii medicale pentru a nu fi demişi. La Arad, prefectul şi subprefectul au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Foarte bine , asa trebuie facut peste tot -TRANSPARENTA- toatala

 2. Troll hard de la PNL! Incepe sa-mi placa adunatura asta de ciudati.

 3. Oleacă de circ mediatic nu strică nu-i așa ? Funcția de prefect este funcție politică ? Dacă da, atunci nu înțeleg necesitatea vorbelor de clacă. „În secunda doi” de la investire în funcție, cu sau fără mir prezidențial, emiteți ordinele pentru demiterea celor vechi și numirea în funcție a celor noi.

 4. Mi se pare corect. Mulți isi iau până si medicale cu pile cand nu au probleme de natură medicală. Să meargă o comisie după ei să-i verifice. S-au învățat toți comuniștii să tragă de timp iar alții evită concediile medicale pentru ca nu se ajung cu banii sau nu-si permit să lipsească de la muncă. Putorile pesediste să dispară.

 5. Foarte tare ! Legea permite control la domiciliu atunci cand intri-n medical.
  Sper ca maine sa fie demisi si rapid numiti alti prefecti pentru ca bolnavii astia inchipuiti n-au nici pe dracu.

 6. Sa fie gata și 2 elicoptere SMURD! Poate i-a bufnit cacarea și ei!

 7. Concediul medical este o chestie beton! Esti platit, faci munca de politruc pe la partid si te insanatosesti brusc cand vin ai tai la putere!
  Prefecta Purcica coafata de la Neamt a stat in concediu medical 16 luni, pana ce a venit Dragnea la putere si brusc s-a insanatosit.
  Admirati exemplarul:
  https://www.facebook.com/watch/?v=626871934398175
  https://mesagerulneamt.ro/2018/07/sa-ne-cunoastem-prefectul/
  https://www.aktual24.ro/un-nou-exemplar-psd-il-socheaza-pe-actorul-florin-calinescu-bolnava-de-nesimtire-fost-cocotata-intr-o-functie-si-mai-importanta/

 8. In sfârșit se fac verificări într-un cadru legal, e bine sa revenim la normalitate….

 9. Concediile medicale merg pe banda rulanta in Romania, in special daca esti bugetar, se cunosc intre ei, se ajuta intre ei, fiecare unde are probleme, politie, sanatate, administratie, invatamant inferior si superior etc.

 10. 1. Prefectura tine de MAI
  2. Pare ca cea ce citesc nu ma incalta, dar nici o clipa nu regret iarna mearsa cu picioarele inghetate in 2doi ani: 2010_2011, 2013_2014.
  Sper ca nu publicati filingeala asta.

  Pupix.

 11. Si da, ultima solutie poate fi si bisturiul. Si a fost.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.