G4Media.ro

Ministrul de externe Szijjarto acuză SUA de o campanie de denigrare a…

Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

Ministrul de externe Szijjarto acuză SUA de o campanie de denigrare a Ungariei

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto a acuzat joi Statele Unite de continuarea unei campanii de „calomniere” a Ungariei, transmite MTI, transmite Agerpres.

Şeful diplomaţiei de la Budapesta a numit guvernarea Partidului Democrat de la Washington „pro-război, pro-gen (politica privind identitatea sexuală opţională – n. red.) şi pro-migraţie”.

„De această dată, consilierul pentru securitate naţională a fost cel care s-a alăturat corului. Declaraţia lui Jake Sullivan a arătat clar că democraţii din SUA nu privesc cu ochi buni faptul că, în mijlocului oceanului european liberal progresist, mai există o insulă unde suntem mândri să spunem: nu război, nu gen, nu migraţie!”, a scris Szijjarto pe Facebook.

Publicitate electorală

Oficialul ungar a adăugat: „Avem în continuare o poziţie fermă pentru pace, vom apăra familiile de propaganda de gen agresivă şi nu vom primi migranţi ilegali în ţara noastră, fie că democraţilor le place, fie că nu!”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Vorbele, faptele și mânărelile făcute de Orban și compania vorbesc de la sine. Lumea nu e oarbă, totuși. Cu ce fac ei, nu au nevoie de dușmani, nici de denigrări.

  2. Pune-ți de-un gulaș și o să vă treacă.