G4Media.ro

Ministrul Culturii, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului: ”Imensa tragedie suferită de evrei…

sursa foto: Unsplash

Ministrul Culturii, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului: ”Imensa tragedie suferită de evrei trebuie permanent rememorată, povestită, plânsă, pentru că niciodată să nu mai fie posibilă ura unora împotriva altora”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a transmis vineri, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului, că ”imensa tragedie suferită de evrei trebuie permanent rememorată, povestită, plânsă, pentru că niciodată să nu mai fie posibilă ura unora împotriva altora”.

Romașcanu a mai declarat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că ”o dată cu tragedia evreilor să ne amintim pios și de tragedia romilor, a victimelor comunismului, de toți martirii nebuniei istoriei”:

  • ”Astăzi, 27.01, este Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. O zi cu mare încărcătură emoțională, o zi care trebuie sa ne amintească că, atunci când uităm de scânteia divină din noi, „omul devine lup pentru om”. Imensa tragedie suferită de evrei trebuie permanent rememorată, povestită, plânsă, pentru că niciodată să nu mai fie posibilă ura unora împotriva altora, sub nicio justificare. Și odată cu tragedia evreilor să ne amintim pios și de tragedia romilor, a victimelor comunismului, de toți martirii nebuniei istoriei. Dumnezeu să-i odihnească și să le facă folositoare jertfa!”, a transmis ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dar genocidul armenilor?

  2. Glorie eterna bravei armate roșii eliberatoare!
    Aliații vestici, deși informați de către polonezi despre ce se întâmplă la Auschwitz nu au luat nici cea mai mica măsură pentru a limita proporțiile genocidului ba chiar ii acuzau pe cei care scapasera de acolo (W pielicky) de răspândire de fake news.