G4Media.ro

Ministrul britanic al Apărării: Este puțin probabil ca Putin să mai poată…

Sursa foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Ministrul britanic al Apărării: Este puțin probabil ca Putin să mai poată ocupa „vreodată” Ucraina. Invazia rusă a „șovăit” și „începe să eșueze”

Ministrul britanic al Apărării a declarat că este puțin probabil ca Vladimir Putin să reușească acum să ocupe Ucraina, relatează The Guardian.

Ben Wallace a afirmat că invazia Rusiei în Ucraina a „șovăit” și că „începe să eșueze”, în timp ce a promis mai mult sprijin financiar și militar pentru apărarea națiunii est-europene.

Danemarca s-a alăturat Marii Britanii pentru a oferi mai mult ajutor Ucrainei în cadrul unei conferințe desfășurată joi la Copenhaga, co-organizată de Wallace.

Ministrul Apărării de la Londra a spus că este important să se înțeleagă că luptele și pierderile de vieți omenești au loc în continuare, dar a adăugat că Rusia „începe să eșueze în multe domenii”.

„Au eșuat până acum și este puțin probabil să reușească vreodată să ocupe Ucraina.

Invazia lor a șovăit și a fost în mod constant modificată în măsura în care se concentrează cu adevărat doar în părți din sud și din est, foarte, foarte departe de așa-zisa lor operațiune specială de trei zile.

Trei zile sunt acum peste 150 de zile și aproape șase luni, cu pierderi uriașe și semnificative atât de echipamente, cât și, într-adevăr, de personal rusesc”, a precizat Wallace.

„Președintele Putin va fi pariat că în august, după câteva luni, ne vom fi plictisit cu toții de conflict, iar comunitatea internațională va fi plecat în direcții diferite. Ei bine, ziua de astăzi este o dovadă a contrariului.

Am ieșit din această întâlnire cu mai multe promisiuni de finanțare, mai multe promisiuni de instruire și mai multe promisiuni de ajutor militar, toate acestea fiind menite să ajute Ucraina să câștige, să ajute Ucraina să își apere suveranitatea și, într-adevăr, să se asigure că ambițiile președintelui Putin eșuează în Ucraina, așa cum ar trebui”, a declarat ministrul britanic al Apărării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. El se gândeşte acuma unde ar putea fugi din buncăr.

 2. De aia au făcut o excursie organizată cu tacurile pâna la Kiev, tancuri pe care le-au şi lăsat la fața locului când au luat-o la goană de unde au venit.

 3. Probabil inca o mostra de propaganda britanica fără nici un argument.

  • Nici nu mai știi ce să minți, curvo. Campania voastră de trei zile trenează de șase luni. Rusia ta e patetică, o glumă de țară, pusă pe omorât copii și furat mașini de spălat, că altceva nu poate să facă.

  • Nu te dezminți, idi0t util al lui phutin.

 4. Britanicii cânta poezia asta cu înfrângerea iminenta rușilor de vreo 6 luni, sub diferite forme. Doar p r o s t i i mai cred refrenul asta.

  • Angajatorii vostri sunt infranti inca din ziua in care au decis sa invadeze Ucraina. Marea armata rusa, cica a doua din lume, nu e in stare sa cucereasca o tara cu mult mai mica, si-a aratat neputiinta, ba rbarismul si a reusit aa rupa orice relatii cu lumea civilizata.
   Doar p r o s t i ca tine si ca cei cativa propagandisti pu tinisti de pe aici mai credeti altceva

 5. @c…i
  Sunt nişte fini strategi ruşii ăştia!

 6. Depinde cat de mult il mai umpleti cu bani …

 7. Nu cunoști realitatea, deșteptule.
  Încearcă cu twitter și telegram, ruZnacule.

 8. Se pare ca e mare jale printre trolii rusnaci.